×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл
Понеділок, 25 травня 2020 03:00

Результати голосувань позачергового пленарного засідання 28.05.2020

Список зареєстрованих депутатів на пленарному засіданні

Питання порядку денного

Рішення

1

Інформація щодо протидії поширення вірусної інфекції COVID-19 у м.Львові, в тому числі щодо протидії поширення захворювання серед медичних працівників міста Львова.

Заслухано 

2

Про проведення засідань Львівської міської ради, її постійних комісій та Колегії Ради у режимі відеоконференції у період карантину.

 Відхилено

3

Про затвердження Програми відновлення «Львів завтра».

 Відхилено

4

Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2020 рік.

 Вилучено

5

Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова на 2020 рік.

Прийнято

6

Про участь  Львівської міської ради у Програмі підтримки муніципалітетів України в рамках надзвичайного "Пакету солідарності" Європейського банку реконструкції та розвитку для протидії наслідків поширення вірусної інфекції COVID-19 у м.Львові.

 Відхилено

7

Про закупівлю обладнання на умовах фінансового лізингу з метою запобігання поширення вірусної інфекції COVID-19 у м.Львові та протидії наслідків такого поширення.

Відхилено 

8

Про внесення змін до ухвали міської ради від 04.04.2019 № 4790 «Про затвердження Положення про відшкодування суб’єктам господарювання з міського бюджету частини відсотків за кредитами» для протидії наслідків поширення вірусної інфекції COVID-19 у м.Львові.                                        

 Перенесено

9

Про надання місцевої гарантії Львівської міської ради у 2020 році з метою забезпечення виконання боргових зобов’язань ЛКП «Львівелектротранс» у рамках проекту «Міський громадський транспорт України», в тому числі для протидії наслідків поширення вірусної інфекції COVID-19 у м.Львові.

 Відхилено

10

Про надання місцевої гарантії Львівської міської ради у 2020 році з метою забезпечення виконання боргових зобов’язань ЛКП «Львівавтодор» у рамках проекту «Міський громадський транспорт України», в тому числі для протидії наслідків поширення вірусної інфекції COVID-19 у м.Львові.

 Відхилено

11

Про затвердження угоди про наміри щодо підготовки кредитного фінансування від 21.04.2020, укладеної між Львівською міською радою, Європейським банком реконструкції та розвитку і ЛМКП «Львівводоканал», в тому числі для протидії наслідків поширення вірусної інфекції COVID-19 у м.Львові.

 Відхилено

12

Про підтримку окремих категорій населення міста Львова, найбільш уразливих до наслідків  поширення вірусної інфекції COVID-19 у м.Львові

 Прийнято

13

Про забезпечення додаткових надходжень до міського бюджету на реалізацію заходів з метою запобігання поширенню на території міста Львова коронавірусної хвороби (COVID-19) та протидії наслідків такого поширення.

Перенесено 

14

Про надання ТзОВ “Будстон“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Хуторівці, 22-а. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 26.12.2019, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Відхилено 

15

Про затвердження ТзОВ “Ромзен“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Дністерській, 1-а. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 23.01.2020, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

 Відхилено

Додаткові питання

Д1

Про заходи фінансової оптимізації роботи ради та її виконавчих органів у зв'язку із поширенням на території м. Львова гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Відхилено 
Д2

Звіт тимчасової контрольної комісії для перевірки діяльності управління комунальної власності департаменту економічного розвитку.

Заслухано
Д3

Про звіт тимчасової контрольної комісії для перевірки діяльності управління комунальної власності департаменту економічного розвитку.

 Прийнято
Д4

Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Вороного, 4.

 Прийнято
Д5

Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.03.2016 № 260 “Про Регламент Львівської міської ради 7-го скликання“.

 Відхилено

Протокольні доручення

1

Протокольне доручення управлінню архітектури та урбаністики та департаменту містобудування щодо вирішення питання стосовно земельної ділянки на вул. Малоголосківській - І. Телішевський

 Відхилено
2

Протокольне доручення щодо виплати матеріальної допомоги медичним працівникам в сумі 100 000 грн., які були інфіковані COVID-19 - Г. Козловський, А. Гутник

Прийнято
3

Протокольне доручення міському голові щодо підготовки програми страхування медичних працівників - Г. Козловський, А. Гутник, В. Веремчук

 Відхилено
4

Протокольне доручення міському голові щодо підготовки звіту головного лікаря лікарні швидкої допомоги - С. Івах

Прийнято 
5

Протокольне доручення департаменту з питань поводження з твердими побутовими відходами щодо підготовки звіту департаменту з питань поводження з твердими побутовими відходами -  С. Івах 

 Прийнято
6

Протокольне доручення департаменту економічного розвитку щодо виплати премій двірникам ОСББ та медичним працівникам Львівських міських комунальних установ - В. Веремчук

Прийнято 
7

Протокольне доручення департаменту економічного розвитку щодо підготовки ухвали про мораторій на зняття коштів із напрямків освіти та соціального захисту  - У. Пак

 Прийнято
8

Протокольне доручення міському голові щодо звернення в правоохоронні органи стосовно рішення виконкому про виділення коштів для премій двірникам - А. Карбовник

Прийнято

Опубліковано: 28.05.2020



Читати 3191 разів Останнє редагування Четвер, 02 травня 2024 11:33