×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Реконструкція вулиць Мазепи і Грінченка та розмежування програм про ваучерну підтримку бізнесу - напрацювання комісії підприємництва

Під час чергового засідання постійної комісії підприємництва, інвестицій, цифрової трансформації та спадщини Львівської міської ради, депутати проголосували за реконструкцію вулиць Гетьмана І. Мазепи та Б. Грінченка - розповідає заступник голови комісії, депутат фракції "Європейська Солідарність" Володимир Марусяк.

"Реконструкція цих вулиць є важливою в межах створення екосистеми підтримки та турботи про військових та цивільних, постраждалих від війни UNBROKEN. Кредитування за кошти Європейського інвестиційного банку відбудеться у рамках проєкту "Підвищення безпеки автомобільних доріг в містах України". Обсяг та валюта коштів позики не більше 9 800 000 євро", - прокоментував Марусяк.

За словами депутата, під час комісії також внесли зміни до ухвал Про ваучерну підтримку бізнесу в період воєнного стану та до Програми підтримки винаходів подвійного призначення (БПЛА, у тому числі ударних, розвідувальних та інших дронів). Зміни полягають у тому, що ці дві ухвали повністю розмежували.

"Я закликаю підприємства, які працюють, мають бачення свого розвитку та користі для країни подаватися на ваучерну підтримку вже з нового року. Чи була підтримка від міської ради корисною, ми також хотіли б почути від підприємців, які отримали ваучер, вже вкінці 2024 року. Запрошуємо до співпраці", - Володимир Марусяк.