×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

«Навіть в час війни важливо підтримувати навчальні заклади та розвивати освітню інфраструктуру» - Олексій Різник

Сьогодні відбулось засідання комісії архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради.  Разом з колегами розглянули понад 50 питань порядку денного.

Зокрема, підтримали відведення земельної ділянки на вулиці Стрийській. Там планують звести нову школу та дитячий садок, облаштувати відпочинкову зону, ігрові і спортивні майданчики для дітей.

За словами  голови комісії  Олексія Різника: «Вважаю, що навіть в час війни важливо підтримувати навчальні заклади та сприяти розвитку освітньої інфрастуктури. Лише так ми зможемо забезпечити успішне майбутнє для України. Також, як голова комісії, я ініціював звернення до міського голови Андрія Садового та профільного департаменту щодо забезпечення участі у комісії головного архітектора міста - Антона Коломєйцева і представників управління архітектури, з метою доповіді проєктів ухвал».

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією Львівської міської ради.