×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Наступного тижня у Львові висадять парк пам’яті військовим, які загинули на Сході

До Дня захисників та захисниць у Львові висадять близько 90 іменних дерев, які цвістимуть у різний час. Дерева планують висадити вздовж дороги, що з’єднує Меморіал пам’яті Героїв Небесної Сотні та Високий замок 13 жовтня.

“Йдеться про нову територію поблизу школи, яка стане парком, присвяченим львів’янам, які загинули в зоні АТО/ООС. Висаджувати його плануємо спільно з родинами наших Героїв. Зараз займаємось закупівлею цих дерев та вже почали проводити підготовку території до висадки”, — каже директор міського департаменту “Адміністрація міського голови”, що водночас є депутатом Львівської міської ради від Самопомочі Євген Бойко.

Це буде іменний парк, кожен саджанець матиме пам’ятну табличку, на якій буде вказана інформація про загиблого, рік його народження і смерті, а також частина, в якій він служив. Парк зводитимуть за кошти львівських платників податків.

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.