×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 125
Неможливо завантажити XML-файл

Депутат просить включити ремонти шкіл у бюджет розвитку на 2015 рік

b_250_0_16777215_00_images_stories_deputaty_6_sklykannya_alekseev.jpgДепутат ЛМР Олександр Алексєєв подав депутатське звернення до міського голови Андрія Садового щодо фінансування ремонтних робіт у ЗСШ №91 м. Львова та ремонту дороги на вул. Богданівській.

Як повідомив депутат, до нього надійшло звернення від адміністрації середньої загальноосвітньої школи №91 м. Львова та батьківського комітету з проханням сприяти у вирішенні проблеми виділення фінансування на заміну вікон у навчальних кабінетах із північної  та західної сторін, що дасть можливість зменшити тепловтрати в зимовий період.

Олександр Алекєєв нагадав, що школа працює з 1987 року і є найбільшою за чисельністю учнів у Шевченківському районі. Одночасно через основний вхід в школу заходить велика кількість дітей, і щоб розвантажити його,  необхідно відремонтувати сходи другого входу (прибудови) площею 256 кв.м.

«Силами батьків було відремонтовано класні приміщення на верхньому поверсі: замінено освітлення, меблі, зроблено побілку, відремонтований актовий зал, покладено понад 300 кв.м плитки у вестибюлі школи, замінено 10 дверей у навчальних кабінетах, придбано 11 проекторів та у чотирьох навчальних кабінетах замінено вікна», - зазначив депутат.

У зв’язку з цим, керуючись ЗУ ст..13 «Про статус депутатів місцевих рад», прошу врахувати, що зазначена будівля є об’єктом соціальної сфери, а тому їхній ремонт має першочергову увагу, тому прошу включити в бюджет розвитку на 2015 р.

Крім цього, Олександр Алексєєв повідомив, що до нього звернулись водії транспортних засобів з проханням відремонтувати вул. Богданівську на відрізку від перехрестя вул.Кривчицька дорога до авторинку, а саме відрізок, де покладено бруківка.

«Позаяк ремонт відрізку дороги зменшить потік машин через центр і дасть можливість без корків добиратись до вул. Хмельницького, Липинського, Чорновола та вул. Грінченка з районів: Майорівка, Сихів, Новий Львів».

У зв’язку з цим депутат просить внести у титульний список ремонтних робіт на 2015 рік вище зазначений об’єкт.

Алексєєв Олександр Олександрович