×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 128
Неможливо завантажити XML-файл
П'ятниця, 12 лютого 2016 02:00

У Львові відбудеться чемпіонат світу з шахів серед жінок

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Депутати Львівської міської ради затвердили програму проведення чемпіонату світу з шахів серед жінок, який триватиме у Львові з 1 по 17 березня.

За словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, проведення церемоній офіційного відкриття та закриття чемпіонату відбудеться у Львівській Опері. Програма, яку затвердили депутати, передбачає, організацію у Львові серії шахових турнірів до матчу за звання чемпіонки світу з шахів, які відбуватимуться у Палаці Потоцьких.

Загальна сума, яку виділять на проведення чемпіонату світу з шахів, становить 6,4 млн. Із них чинна чемпіонка світу із шахів серед жінок Марія Музичук отримає 400 тис. для підготовки до чемпіонату.

Як зазначив голова постійної депутатської комісії молодіжної політики, культури та фізичної культури Віталій Свіщов:

«Вважаю, що розвиток шахів, як спорту - є важливим кроком вперед. Україна досі пишається досягненнями таких спортсменів, як Руденко, Пономарьов і Ушеніна, тому особливо приємно, що сьогодні програму шахів було прийнято у Львові і, сподіваюсь, прийнята програма дасть вже діючій чемпіонці Марії Музичук можливість гідно представити себе і нашу країну».

Також, відповідно до програми, за кошт міського бюджету проводитиметься загальна інформаційна кампанія щодо проведення Чемпіонату із розміщенням зовнішньої реклами та розповсюдженням інформаційних буклетів.

Читати 1592 разів Останнє редагування П'ятниця, 12 лютого 2016 15:16