×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 125
Неможливо завантажити XML-файл
Середа, 29 квітня 2015 03:00

«На сьогодні маємо критичну ситуацію із волонтерами-шахраями у львівському транспорті. Із цим потрібно боротися.» - Іван Гринда

Оцініть матеріал!
(0 голосів)

29 квітня відбулося засідання постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв'язку. Одним із питань, що розглядались, була складна ситуація із шахрайством під час добровільного збору коштів у засобах громадського транспорту міста.

Окрім членів комісії до обговорення проблеми долучились громадські активісти, представники перевізників та начальник управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Віктор Щир.

Серед присутніх був Олег Радик, координатор громадського руху «Економічний бойкот», який наголосив на необіхідності пошуку системного вирішення данного питання, яке б поєднювало в собі адміністративні та іноформаційні засоби впливу.

Підсумовуючи засідання, голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв'язку Іван Гринда сказав:

«На сьогодні маємо критичну ситуацію із волонтерами-шахраями у львівському транспорті. Із цим потрібно боротися. Багато псевдоволонтерів обдурюють людей, заробляючи гроші на чужому горі. На засіданні комісії було запропоновано вихід із цієї ситуації, а саме : кожен перевізник у себе на маршруті повинен розмістити оголошення про загрозу волонтерів-шахраїв. Я впевнений, що цю брехню ми зупинимо та не дозволимо вводити в оману громаду Львова».

 

Читати 2660 разів Останнє редагування Четвер, 30 квітня 2015 18:36