×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Результати голосувань пленарного засідання 31.10.2019

Список зареєстрованих депутатів на пленарному засіданні

Питання порядку денного

Рішення

1

Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2019 рік.

Прийнято

2

Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова на 2019 рік.

Прийнято 

3

Про внесення змін до ухвали міської ради від 01.12.2016 № 1273 “Про затвердження Положення про оренду окремих конструктивних елементів благоустрою комунальної власності для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення“.

Прийнято 

4

Про часткове звільнення ТзОВ “Львівська інвестиційна компанія“ від сплати пайового внеску у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м. Львова.

 Прийнято

5

Про внесення змін до ухвал міської ради від 14.07.2016 № 777 та від 19.09.2019 № 5438.

 Прийнято

6

Про затвердження ТзОВ «Будпостач» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Замковій, 29. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 20.06.2019, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Вилучено 

7

Про надання гр. Явдошину Р. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. П. Шеремети, 7. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 20.06.2019, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

 Перенесено

8

Про надання гр. Мельнику О. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Хуторівці. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 11.07.2019, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

 Вилучено

9

Про надання гр. Коту Р. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бережанській, 47. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 10.10.2019, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Вилучено 

10

Про надання гр. Біді Л. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бережанській, 47. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 10.10.2019, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

 Вилучено

11

Про затвердження договору поруки.

 Відхилено

12

Про внесення змін до ухвали міської ради від 02.03.2017 № 1580 “Про затвердження списку присяжних районних судів м. Львова“.

Прийнято

13

Про надання згоди на прийняття з державної власності у власність територіальної громади м. Львова квартири № 90 на вул. Гр. Грабянки, 5.

Прийнято

14

Про прийняття з державної власності у власність територіальної громади м. Львова квартири № 114 на вул. Т. Шевченка, 134-а.

Прийнято

15

Про порядок виступів членів територіальної громади міста Львова на пленарних засіданнях Львівської міської ради.

Прийнято

16

Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.12.2018 №4401 “Про затвердження видатків ради на 2019 рік“.

Прийнято

17

Про внесення змін до ухвали міської ради від 23.03.2017 № 1724 “Про запровадження у м. Львові експериментальних дорожніх знаків“.

 Прийнято

18

Про затвердження Порядку надання допомоги на поховання деяких категорій осіб виконавцю волевиявлення померлого або особі, яка зобов’язалася поховати померлого.

 Прийнято

19

Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.11.2018 № 4155 “Про затвердження Програми забезпечення доступності житлових приміщень осіб з інвалідністю у кріслах колісних та осіб з інвалідністю з порушенням зору 1 групи“.

 Прийнято

20

Про встановлення кабельних шаф ПрАТ “Львівобленерго“.

Прийнято 

21

Інформація щодо дорожньої карти реалізації електронної петиції “Безготівковий розрахунок в громадському транспорті“.

 Заслухано

22

Інформація щодо дорожньої карти реалізації електронної  петиції “Заборонити закупівлю громадського транспорту для Львова без кондиціонерів“.

 Заслухано

23

Інформація щодо дорожньої карти реалізації електронної петиції “Розморозити проект Львівського Метрополітену“.

 Заслухано

24

Інформація щодо дорожньої карти реалізації електронної петиції “Реконструкція каналізаційного колектора, що проходить по вул. Торф'яній, вул. Замарстинівській та просп. В. Чорновола“.

 Заслухано

25

Інформація щодо дорожньої карти реалізації електронної петиції “Про створення паркової зони між вулицями В. Липинського та А. Лінкольна“.

 Вилучено

26

Про розгляд електронної петиції “Стоп транспортному “Сихівському колапсу“ (заторам)“ .

Прийнято 

27

Про розгляд електронної петиції “Покращення вело та пішохідної інфраструктури по вулиці Липинського“.

 Прийнято

28

Про розгляд електронної петиції “Ліквідувати парковку біля готелю “Львів“.

 Відхилено

29

Про встановлення пунктів відпочинку водіїв на кінцевих зупинках трамваїв.

 Прийнято

30

Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова сходових маршів на території ботанічної пам’ятки природи місцевого значення “Лісопарк “Погулянка“ (зі сторони вул. Пасічної).

Прийнято 

31

Про розгляд електронної петиції “Очищення Алтайських озер“ (сучасна назва “Піскові озера“).

 Прийнято

32

Про надання управлінню безпеки міста в оренду нежитлових приміщень на вул. Донецькій, 7.

 Прийнято

33

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлових приміщень на вул. Пекарській, 91.

 Прийнято

34

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлових приміщень на вул. Клепарівській, 4.

 Прийнято

35

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлових приміщень на вул. І. Кавалерідзе, 19.

 Вилучено

36

Про внесення змін до ухвали міської ради від 01.07.2016 № 654 “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні“.

 Прийнято

37

Про внесення змін до договору позички нерухомого майна (будівель, споруд, приміщень) від 14.03.2018 № Г-11044-18.

Прийнято 

38

Про внесення змін до ухвали міської ради від 18.05.2017 № 1994 “Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні“.

 Перенесено

39

Про надання Львівській міській молодіжній громадській організації “Станиця Львів Пласту-Національної скаутської організації України“ в оренду нежитлових приміщень.

 Прийнято

40

Про надання ЛКП “Господар“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Личаківській, 217-а.

Прийнято 

41

Про надання Львівській обласній організації Товариства Червоного Хреста України в оренду нежитлових приміщень.

 Прийнято

42

Про надання громадській організації “Львівське обласне відділення Української спілки в’язнів-жертв нацизму“ в оренду нежитлових приміщень на вул. С. Смаль-Стоцького, 4.

 Прийнято

43

Про надання гр. Басюку Р. Г. в оренду нежитлового приміщення на вул. Зеленій, 46.

 Прийнято

44

Про надання громадській організації “Спортивно-молодіжний мотоциклетний клуб “Хуліган“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Татарбунарській, 22.

Прийнято 

45

Про припинення комунальної власності на приміщення, визначені як допоміжні.

Прийнято 

46

Про надання ГО “Леді Ді ательє“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Генерала Т. Чупринки, 61.

 Прийнято

47

Про встановлення Львівській обласній організації “Союз Чорнобиль України“ орендної плати за користування нежитловими приміщеннями на пл. Є.Маланюка, 6.

 Перенесено

48

Про встановлення громадській організації “Союз Ветеранів Десанту“ орендної плати за користування нежитловими приміщеннями на вул. В. Сосюри, 38.

 Прийнято

49

Інформація про стан правопорядку, заходи, які вживаються щодо попередження правопорушень, на території Галицького району м.Львова.

 Заслухано

50

Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова земельних ділянок, розташованих за межами населеного пункту на території Магерівської селищної ради та Липницької сільської ради Жовківського району Львівської області.

 Прийнято

51

Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.03.2014 № 3067 “Про затвердження переліку водних об’єктів на території м. Львова“.

Вилучено 

52

Про продаж гр. Скарвінко І. М. земельної ділянки на вул. Джерельній, 69.

 Відхилено

53

Про продаж МПП “Міліна“ земельної ділянки на вул. Стрийській, 6.

Прийнято 

54

Про продаж МПП “Міліна“ земельної ділянки на вул. Стрийській, 6-ж, вул. Стрийській, 6-з.

 Прийнято

55

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Роксоляни (ділянка 1-23) для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

 Прийнято

56

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на вул. Т. Шевченка, 317-н, яка підлягає продажу ТзОВ “Онур Конструкціон Інтернешнл“.

Прийнято 

57

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на вул. Персенківці, 48, яка підлягає продажу ТзОВ “Еталон“.

 Прийнято

58

Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на вул. Персенківці, 48, яка підлягає продажу ТзОВ “Еталон“.

 Прийнято

59

Про затвердження ЛКП “Залізничнетеплоенерго“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. О.Сластіона, 58-а.

 Перенесено

60

Про затвердження ЛКП “Залізничнетеплоенерго“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. І.Виговського, 11-а.

 Перенесено

61

Про надання ЛМКП “Львівводоканал“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 102.

 Прийнято

62

Про затвердження ЛМКП “Львівводоканал“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Пластовій, 7.

 Прийнято

63

Про надання ПрАТ “Львівобленерго“ дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

 Відхилено

64

Про надання ЛМКП “Львівтеплоенерго“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Корінній.

Прийнято 

65

Про затвердження Львівській дитячій художній школі ім. О. Новаківського проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. М. Глінки, 1-а.

Прийнято 

66

Про затвердження дитячій юнацькій спортивній школі № 3 проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Є. Дзиндри, 7.

 Прийнято

67

Про затвердження ТзОВ “Будівництво РСВ“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 151.

 Прийнято

68

Про затвердження ОК “Гаражно-будівельний кооператив “АТО-АВТО“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Трускавецькій.

Прийнято 

69

Про затвердження ТзОВ “ТКД-Постач“ технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної ділянки на вул. Личаківській, 31-33.

 Прийнято

70

Про затвердження ТзОВ “Перфект ПАК“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Данила Апостола, 14-в.

 Прийнято

71

Про затвердження управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рудненській, 14-а.

 Прийнято

72

Про затвердження управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Б. Хмельницького, 292.

Вилучено 

73

Про затвердження ПАТ “Концерн Галнафтогаз“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Зеленій, 283.

 Прийнято

74

Про затвердження ТзОВ “Дюплекс-Львів ЛТД“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання земельних ділянок у 8-му Скнилівському провулку, 20.

 Прийнято

75

Про затвердження ТзОВ “Скриня плюс“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 179.

 Прийнято

76

Про затвердження ТзОВ “ТВК “Бриз“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання земельних ділянок на вул. Т. Шевченка, 120.

 Прийнято

77

Про затвердження ТзОВ “Бетонбуд“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Т. Шевченка, 327.

Прийнято 

78

Про затвердження ТзОВ “Дика орхідея - ЛТД“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Стрийській, 104.

 Прийнято

79

Про затвердження ТзОВ “ЗФ Логістик“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Рудненській, 16/1.

 Прийнято

80

Про затвердження ТзОВ “БК “Приватбуд-Львів“ проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Б. Хмельницького, 207.

 Прийнято

81

Про затвердження ПАТ “Львівський завод штучних алмазів і алмазного інструменту“ проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Б. Хмельницького, 116.

 Прийнято

82

Про затвердження гр. Дутку В. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 242.

Прийнято 

83

Про затвердження гр. Чунису А. М. проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зміна цільового призначення) у районі вул. Бігової у садівничому товаристві “Вишенька“ ділянки № 10, № 20, 73 та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 10-а у садівничому товаристві “Вишенька“ у районі вул. Бігової.

 Прийнято

84

Про затвердження гр. Червінці М. Є. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Пасічній, 43-а.

 Прийнято

85

Про затвердження гр. гр. Савицькій Н. М., Єлісєєвій С. О. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Пирогівці, 14-в та надання гр. гр. Савицькій Н. М., Єлісєєвій С. О. дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вул. Пирогівці, 14-г, вул.Пирогівці, 14-д.

 Прийнято

86

Про затвердження гр. Собенку Б. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Д.Бортнянського, 20-б.

 Прийнято

87

Про затвердження гр. Божик Н. Р. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Ромашковій, 10.

 Прийнято

88

Про затвердження гр. гр. Луцишину П. С., Луцишину О. С., Михайлишину Ю. Р. та Калиті П. І. проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в обслуговуючому кооперативі “Садове товариство “Промінь Голоско“ в урочищі Голоско.

 Прийнято

89

Про затвердження гр. Кульбі А. Є. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на вул. Академіка М.Возняка, 3.

 Прийнято

90

Про затвердження гр. Невойту П. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Біговій в обслуговуючому кооперативі “Садівниче товариство “Троянда“, ділянка № 19.

 Прийнято

91

Про затвердження гр. Орищину О. О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) у районі вул. Бігової у садово-городньому кооперативі “Ягідка“, ділянка № 3.

 Прийнято

92

Про затвердження гр. гр. Темчишину Я. В. та Навогольнику А. А. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) в урочищі Голоско.

 Відхилено

93

Про затвердження гр. Балашовій О. І. проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Бойківській, 28.

 Прийнято

94

Про затвердження гр. Гринику А. Л. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Біговій в обслуговуючому кооперативі “Садівниче товариство “Троянда“, ділянка № 9.

 Відхилено

95

Про затвердження гр. Гринику А. Л. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Біговій в обслуговуючому кооперативі “Садівниче товариство “Троянда“, ділянка № 6.

 Відхилено

96

Про затвердження гр. Гірняку Н. Я. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміни цільового призначення земельної ділянки) у садівничому кооперативі "Відпочинок" в урочищі Клепарів.

 Відхилено

97

Про затвердження гр. Лемчику Р. О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 20 (зміни цільового призначення земельної ділянки) у садівничому кооперативі "Відпочинок" в урочищі Клепарів.

 Прийнято

98

Про затвердження гр. Патко Н. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Залісній, 3.

 Відхилено

99

Про затвердження ФОП Тарновському О. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) та надання земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 313-в.

 Прийнято

100

Про затвердження гр. Завійському М. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Чуваській, 39-а.

 Відхилено

101

Про затвердження гр. Завійській Н. Є. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Чуваській, 39-а.

 Відхилено

102

Про затвердження гр. Лунів Н. Л. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 106.

 Відхилено

103

Про затвердження гр. Бедрилу О. Б. проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зміна цільового призначення) у садівничому кооперативі “Зелена балка“ на вул. М. Пимоненка.

 Відхилено

104

Про затвердження гр. Шапошнику Д. І. технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Чигиринській, 7.

Відхилено 

105

Про затвердження ОСББ “Наш дім на Некрасова, № 15“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Некрасова, 15.

Прийнято 

106

Про затвердження ТзОВ “Чотар“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Кукурудзяній, 4.

 Відхилено

107

Про затвердження ТзОВ “Менсбуд“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Грунтовій, 1.

Прийнято 

108

Про затвердження гр. Марко С. П. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Світанковій, 13.

 Прийнято

109

Про затвердження гр. Сороці Г. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Бережанській.

Прийнято 

110

Про затвердження гр. Трубі О. М.  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Л. Гайовської, 72.

Прийнято 

111

Про затвердження ФОП Горбатюк Л. П., ФОП Горбатюку В. О., ФОП Радішевському Л. В. та ФОП Радішевському В. Л. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Ю. Федьковича, 34-б.

 Перенесено

112

Про затвердження ГБК “Сокіл“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу і надання земельних ділянок на вул. В. Єрошенка, 19.

 Прийнято

113

Про затвердження гр. Темчишину В. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) № 34 в обслуговуючому кооперативі “Садове товариство “Будівельник 1“ в урочищі Голоско.

 Вилучено

114

Про затвердження гр. Гулці Б. Б. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бережанській, 26.

 Відхилено

115

Про затвердження гр. Новосад Г. Р. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Винниця, 43

Прийнято 

116

Про затвердження гр. Ситніковій Н. Д. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Нестора Літописця, 13.

 Відхилено

117

Про затвердження гр. Німцю Р. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Богданівській, 11.

 Відхилено

118

Про затвердження ПП “Марко“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Демнянській (біля будинку № 8).

 Відхилено

119

Про продовження гр. гр. Адамику П. М., Адамик Я. Я. та Соболю П. Б. терміну оренди земельної ділянки на вул. Любінській, 144.

 Прийнято

120

Про продовження ПАТ “Концерн Галнафтогаз“ терміну оренди земельної ділянки на вул. В. Липинського, 54-а.

 Прийнято

121

Про продовження ТзОВ “Галицьке перехрестя“ терміну оренди земельних ділянок на вул. Поліській, 2.

 Вилучено

122

Про продовження ТзОВ “Галицький торгово-виробничий альянс“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 321.

 Відхилено

123

Про продовження ПрАТ “Компанія Ензим“ терміну оренди земельних ділянок на вул. Личаківській, 232.

 Прийнято

124

Про продовження ТзОВ “Компанія “Галпап“ терміну оренди земельної ділянки на вул. А. П’ясецького, 12.

 Відхилено

125

Про продовження ТзОВ “Замок“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Сихівській, 16-а.

 Прийнято

126

Про продовження ПП “Жером“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Брюховицькій, 41.

 Прийнято

127

Про продовження ПП “Геран Плюс“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Г. Хоткевича (навпроти АЗС, ділянка 2).

 Відхилено

128

Про продовження ТзОВ “Варіант вибору“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Княгині Ольги, 79.

 Відхилено

129

Про продовження ТзОВ “Індустрія“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Замарстинівській, 31-а.

 Відхилено

130

Про продовження ПП “Чарівниця“ терміну оренди земельної ділянки на вул. М. Максимовича, 7.

 Відхилено

131

Про продовження гр. Іванюк І. М. терміну оренди земельної ділянки на вул. Ромашковій, 10.

 Відхилено

132

Про продовження гр. Капший М. С. терміну оренди земельної ділянки на вул. С. Воробкевича, 31-б.

 Прийнято

133

Про продовження ФОП Лютій Л. Г. терміну оренди земельної ділянки на вул. Т. Шевченка – вул. Томашівській.

 Відхилено

134

Про внесення змін до ухвали міської ради від 04.04.2019 № 4902 “Про надання ТзОВ “Істрейт“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Дж. Вашингтона, 8“.

 Прийнято

135

Про надання ДНЗ “Львівське вище професійне художнє училище“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Листопадній, 8.

 Прийнято

136

Про надання ПрАТ “Видавництво “Вільна Україна“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Володимира Великого, 2.

 Відхилено

137

Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 317-б.

 Прийнято

138

Про надання ТзОВ “Аскело“ земельної ділянки на вул. Академіка Є.Лазаренка, 4.

 Відхилено

139

Про надання ПрАТ “Картонно-паперова компанія“ земельної ділянки на вул. Ковельській, 109-а.

 Прийнято

140

Про надання ТзОВ “ТЕП “Рейлтранс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Грузинській, 30.

Відхилено 

141

Про надання ТзОВ спеціалізованому підприємству “ЕККО“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Городоцькій, 282.

Прийнято 

142

Про надання ТзОВ “Тор-Девелопмент“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Конюшинній, 21.

 Відхилено

143

Про надання релігійній організації “Згромадження сестер милосердя святого Вікентія Української греко-католицької Церкви“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Залізняка, 11.

 Прийнято

144

Про надання релігійній організації “Згромадження сестер милосердя святого Вінкентія Української греко-католицької Церкви“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Сельських, 14.

 Прийнято

145

Про надання ТзОВ фірмі “Каменяр“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Роксоляни, 57.

 Прийнято

146

Про надання громадянам-членам обслуговуючого кооперативу “Садово-городнє товариство “Інструментальник“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Роксоляни.

 Прийнято

147

Про надання ФЛК “Електрон-Лізинг“ ДП ПрАТ “Концерн-Електрон“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О. Стороженка, 12.

 Прийнято

148

Про надання ФЛК “Електрон-Лізинг“ ДП ПрАТ “Концерн-Електрон“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Олени Степанівни, 45.

Прийнято 

149

Про надання ОСББ “Садочок“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Садівничій, 39.

Прийнято 

150

Про надання ОСББ “Шевченка 42А“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Т. Шевченка, 42-а.

 Прийнято

151

Про надання ТзОВ “Технолом“ земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 317-б.

 Прийнято

152

Про надання ТзОВ “Репро Студія Діалог“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Городоцькій, 282.

 Прийнято

153

Про надання ПП “Центр безпеки “Флоріан“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Промисловій, 60.

 Прийнято

154

Про надання ТзОВ “Левандівка-Авто“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рудненській, 14-а.

 Відхилено

155

Про надання ТзДВ “БПФ“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 188

 Відхилено

156

Про надання ФОП Чорній Л. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Панаса Мирного, 24.

 Перенесено

157

Про надання ПП “Південна алея“ земельної ділянки на вул. Щирецькій, 8-а.

 Прийнято

158

Про надання ТзОВ “Львів Сіті“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 48.

 Перенесено

159

Про надання ТзОВ “Ролер“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Шота Руставелі, 12.

 Прийнято

160

Про надання громадянам-членам обслуговуючого кооперативу “Садове товариство “Будівельник-67“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Голоско.

 Прийнято

161

Про надання ОК “Гаражно-будівельний кооператив “Тил“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Ковельській.

 Прийнято

162

Про надання ОСББ “А. Могильницького 28“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. А. Могильницького, 28 та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. А. Могильницького, 28.

Прийнято 

163

Про надання гр. Крупській М. М. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Дрогобицькій, 2.

 Відхилено

164

Про надання гр. Вітик І. М. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Нагірній, 26.

 Прийнято

165

Про надання гр. Городньому І. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Ю.Горліса-Горського, 8-а.

 Відхилено

166

Про надання спілці співвласників індивідуальних гаражів “Аерофлот“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Любінській,196.

 Прийнято

167

Про надання ТзОВ “Волід“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Джерельній, 20.

 Відхилено

168

Про надання ТзОВ “ВКФ “Інтерскло“ земельної ділянки на вул. Т.Шевченка, 317-б.

 Прийнято

169

Про надання гр. Калині В. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Р.Дашкевича, 3.

Прийнято 

170

Про надання гр. Оленчину І. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Окружній, 26.

Прийнято 

171

Про надання гр. Цимер О. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рахівській (поруч ділянки № 68).

 Прийнято

172

Про надання громадянці Макошибі Л. Й. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості на вул. В. Липинського, 60.

 Відхилено

173

Про надання гр. Сенчишин А. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Молодіжній, 10.

 Відхилено

174

Про надання гр. Пелех Т. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Розточчя.

 Відхилено

175

Про надання гр. Момонт У. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рахівській, 62.

 Відхилено

176

Про надання гр. Данису С. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Сокільницькій, 77.

 Відхилено

177

Про надання гр. Пилипському С. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, 55-а.

 Відхилено

178

Про надання гр. гр. Зінечко О. А. та Зінечку Р. Ч. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Замарстинівській, 226.

 Відхилено 

179

Про надання гр. Цвик Н. Ю. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Л. Гайовської, 82.

Відхилено 

180

Про надання гр. Служалому З. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Промисловій, 53.

 Відхилено

181

Про надання гр. Галушко Р. М. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на вул. Купальській, 10.

 Відхилено

182

Про надання гр. Гілевичу В. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 11 у садівничо - городньому кооперативі “Праця“ в урочищі Збоїща.

 Відхилено

183

Про надання гр. Баб'яку П. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у 2-му Заозерному провулку, 7.

 Відхилено

184

Про надання гр. Васільєвій О. О. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. І. Нечуя-Левицького, 20, гараж № 205.

Відхилено 

185

Про надання гр. гр. Вітику С. М. та Вітику В. М. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Нагірній, 26.

Відхилено 

186

Про надання гр. Карпі О. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Білогорщі, 28-а.

Відхилено

187

Про надання гр. Кравчук О. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Малі Кривчиці, 6.

Відхилено 

188

Про надання гр. Крамар Н. Л. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у 2-му Заозерному провулку, 7.

 Відхилено

189

Про надання гр. Кожану Ю. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Базарній, 20.

 Відхилено

190

Про надання гр. гр. Кубаю Т. Є. та Кубай М. П. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Козацькій, 37.

 Прийнято

191

Про надання гр. Лисій І. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Сокільницькій, 52.

 Відхилено

192

Про надання гр. гр. Сулимі І. А. та Сулимі Л. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Розточчя, 43. 

 Відхилено

193

Про надання ФОП Горбатюк Л. П., ФОП Горбатюку В. О., ФОП Радішевському В. Л. та ФОП Радішевському Л. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. А.Горської, 2.

Перенесено 

194

Про надання гр. Шейгец Л. Г. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 1-163 та передачу земельної ділянки у садівничому кооперативі "Самоцвіти" в урочищі Голоско.

 Відхилено

195

Про надання гр. Куку А. М. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на вул. Пилипа Орлика, 5-а.

  Відхилено 

196

Про надання гр. Стеціву Л. О. земельної ділянки у 6-му Топольному провулку, 3.

Відхилено

197

Про надання гр. Горбунову О. В дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 61-а.

Відхилено

198

Про надання гр. Копитко М. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 330.

Відхилено 

199

Про надання гр. Коляді О. Б. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Л.Гайовської, 17-а.

Прийнято 

200

Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.

Прийнято

201

Про надання громадянам дозволу на виготовлення документацій із землеустрою.

Прийнято

Додаткові питання

Д1

Інформація щодо виконання бюджету розвитку у 2019 році.

 Заслухано
Д2

Інформація щодо загальноміської системи відеонагляду.

 Заслухано
Д3

Про затвердження Програми капітального ремонту будинку № 2 на вул. Хімічній та тимчасового відселення мешканців на час проведення першочергових протиаварійних робіт на 2019-2020 роки.

 Прийнято
Д4

Про внесення змін до ухвали міської ради від 24.01.2019 № 4565 “Про затвердження переліку комунальних об’єктів Львівської міської ради, охорону громадського порядку та безпеки яких буде здійснювати ЛКП “Муніципальна варта“ у 2019 році“.

 Прийнято
Д5

Про присвоєння назв вулицям у котеджному містечку “Провесінь“.

 Відхилено
Д6

Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.11.2018 № 4202 “Про затвердження ТзОВ “Експерт-Інвест“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, надання ТзОВ “Експерт-Інвест“ та ТзОВ “Джамбо Маркет“ земельної ділянки та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на просп. В. Чорновола, 16, просп. В. Чорновола, 18“.

 Відхилено
Д7

Про внесення змін до ухвали міської ради від 11.10.2018 № 4068 “Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення на просп. В. Чорновола, 16, яка підлягає продажу ТзОВ “Експерт-інвест“ та ТзОВ “Джамбо Маркет“.

Відхилено
Д8

Про встановлення Львівській обласній організації Товариства Червоного Хреста України орендної плати за користування нежитловими приміщеннями.

 Прийнято

Додаткові питання 2/3 голосів

Д1.1

Про надання Львівському комунальному підприємству “Граніт“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Д. Бортнянського, 8.

 Прийнято

Д1.2

Про відмову ТзОВ “Петрушевич Холл“ у наданні в оренду земельної ділянки на пл. Є. Петрушевича, 1.

 Відхилено

Д1.3

Про внесення змін до договору оренди землі від 25.10.2016 № Ш-3859.

 Прийнято

Д1.4

Про затвердження ПП “Світанки“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Д. Січинського, 2.

Прийнято 

Д1.5

Про затвердження гр. Вороніну В. К. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. С. Васильченка, 41.

 Відхилено

Д1.6

Про затвердження ТзОВ “Магнолія ІСТ“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. М.Пимоненка – вул. Пасічній у садовому товаристві “Геолог“.

 Прийнято

Д1.7

Про затвердження гр. гр. Шпак О. С., Соломку С. В. та Соломко Н. Я. проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зміни цільового призначення земельних ділянок) у садівничому кооперативі “Сокіл“ в урочищі Голоско.

 Відхилено

Д1.8

Про затвердження гаражно-будівельному кооперативу № 10 Франківського району м. Львова технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Я.Музики, 6-а.

 Відхилено

Д1.9

Про затвердження ТзОВ “Ф’юче Девелопмент“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 226 – 228.

Прийнято 

Д1.10

Про надання гр. Туцькому Ю. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Інструментальній, 10.

 Відхилено

Д1.11

Про надання ТзОВ “Спортресурс“ земельних ділянок на вул. П. Куліша, 32.

 Прийнято

Д1.12

Про надання гр. Студзінській Я. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Доробок, 2.

 Відхилено

Д1.13

Про надання гр. Кашиній О. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Нагірній, 31.

 Відхилено

Д1.14

Про надання гр. Продану П. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Науковій, 2-ж.

 Прийнято

Звернення Ради

1

Звернення до Президента України, прем’єр-міністра України, міністра інфраструктури України щодо недопущення передачі в концесію Львівського міжнародного аеропорту імені Данила Галицького та передачу його у власність територіальної громади м. Львова - А. Забарило

Прийнято
2

Звернення до Президента України, голови Верховної Ради, прем’єр-міністра України щодо реформи ДПС та прийняття Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо спрощеної системи оподаткування - М. Данилків

Прийнято

Протокольні доручення Ради

1

Протокольне доручення управлінню земельних ресурсів, департаменту економічного розвитку щодо організації процесу паркування біля Головного управління поліції та біля районних відділів поліції, у тому числі для доступності осіб з інвалідністю - І. Дякович

Прийнято
2

Протокольне доручення управлінню охорони історичного середовища забезпечення проведення всіх заходів для визначення виконавця робіт зі створення музею Шептицького - Ю. Кужелюк

Прийнято
3

Протокольне доручення управлінню земельних ресурсів, департаменту містобудування затвердження меж парку “Горіховий гай” та недопущення його забудови - В. Веремчук

Прийнято
4

Протокольне доручення департаменту економічного розвитку щодо ходу будівництва товариством з обмеженою відповідальністю “Львівська інвестиційна компанія” дитячого садочку на вул. Малоголосківській - І. Телішевський

Прийнято
5

Протокольне доручення управлінню транспорту щодо стану велодоріжки на вул. В. Липинського - Р. Іванців

Прийнято
6

Протокольне доручення департаменту містобудування щодо розірвання договору оренди - А. Шевців

Прийнято

Опубліковано: 31.10.2019