×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 68
Версія для друку

Результати голосувань пленарного засідання 20.06.2019

Список зареєстрованих депутатів на пленарному засіданні

Питання порядку денного

Рішення

1

Про затвердження порядку денного 19-ї сесії Львівської міської ради 7-го скликання.

Прийнято 

2

Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2019 рік.

Прийнято

3

Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова у 2019 році.

 Прийнято

4

Про затвердження на посади заступників міського голови та персонального складу виконавчого комітету Львівської міської ради.

 Прийнято

5

Про внесення змін до ухвали міської ради від 29.06.2017 № 2124 “Про затвердження концепції сортування твердих побутових відходів у м. Львові“.

Прийнято 

6

Про затвердження Програми відшкодування додаткових витрат на вивезення твердих побутових відходів.

Прийнято 

7

Про внесення змін до ухвали міської ради від 11.02.2016 № 171 “Про затвердження Комплексної програми профілактики злочинності у м. Львові на 2016-2017 роки“.

Прийнято 

8

Про списання заборгованості зі сплати орендної плати за нежитлові приміщення.

 Прийнято

9

Про списання заборгованості громадської організації “Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих“ зі сплати орендної плати за нежитлові приміщення на вул. М. Грушевського, 16.

Прийнято 

10

Про продовження на 2020 рік дії ухвал міської ради щодо встановлення ставок деяких місцевих податків та зборів.

Прийнято 

11

Інформація щодо дорожньої карти реалізації електронної петиції “Приєднання приміщення колишнього дитячого поліклінічного відділення № 2 (вул. Роксоляни, 33-а) для організації навчального процесу СЗШ 65“.

 Заслухано

12

Про надання ФОП Закревській Г. П. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. І. Кавалерідзе, 1. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 04.04.2019, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

 Перенесено

13

Про надання згоди на передачу з державної власності у власність територіальної громади м. Львова квартири № 74 на вул. Тракт Глинянський, 153-а.

 Прийнято

14

Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова квартири № (...) на вул. Братів Міхновських, 42.

Прийнято 

15

Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.04.2012 № 1451 “Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова від ЗАТ “Проектно-будівельне об’єднання “Львівміськбуд“ гуртожитку на вул. Морозній, 14“.

 Прийнято

16

Про затвердження Програми з організації та проведення Ігор героїв.

 Прийнято

17

Про затвердження Стратегії прориву 2027.

 Прийнято

18

Про підготовку та проведення ІI Всеукраїнського форуму молодіжної політики.

 Прийнято

19

Про внесення змін до ухвали міської ради від 15.05.2015 № 3318 “Про утворення Центру надання адміністративних послуг м. Львова, затвердження Положення про Центр надання адміністративних послуг м. Львова та Регламенту Центру надання адміністративних послуг м. Львова“.

 Прийнято

20

Про створення комунальної установи “Інклюзивно-ресурсний центр Франківського району м. Львова“.

Прийнято 

21

Про зміну типу та назви cередньої загальноосвітньої школи № 70 м.Львова.

Прийнято 

22

Про звіт постійної комісії законності, депутатської діяльності та свободи слова Львівської міської ради 7-го скликання.

 Прийнято

23

Про звіт постійної комісії гуманітарної політики Львівської міської ради 7-го скликання

Прийнято 

24

Про звіт постійної комісії з питань комунальної власності Львівської міської ради 7-го скликання.

Прийнято 

25

Про звіт постійної комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики Львівської міської ради 7-го скликання.

 Прийнято

26

Про розгляд електронної петиції “Прохання про відміну ухвали № 4803 від 04.04.2019 “Про неприпустимість здійснення торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом в тимчасових спорудах“.

Відхилено 

27

Інформація про хід кримінальних проваджень, які стосуються розслідування причин та обставин трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі.

28

Інформація про діяльність  ЛК АТП № 1.

 Перенесено

29

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. Героїв Крут, 9.

 Прийнято

30

Про надання громадській організації “Спортивний клуб “Арей“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Кастелівці, 42.

Прийнято 

31

Про внесення змін до договору позички нерухомого майна (будівель, споруд, приміщень) від 18.07.2011 № Г-7919-11.

Прийнято 

32

Про надання комунальному закладу Львівської обласної ради «Львівський академічний обласний театр ляльок» в оренду нежитлових приміщень на вул. І.Гонти, 8.

 Прийнято

33

Про затвердження детального плану території у районі вул. Б.Хмельницького, вул. Волинської, вул. Промислової.

Прийнято 

34

Про затвердження детального плану території у районі вул. Б.Хмельницького, вул. Промислової, вул. Равської, вул. Г. Діаманда, вул. Нафтової.

 Прийнято

35

Про надання дозволу на розроблення проекту внесення змін до затвердженої містобудівної документації “План зонування території м. Львова (зонінг). Том 1. Частина 5. Зонування Шевченківського району“.

Відхилено 

36

Про внесення змін до ухвали міської ради від 02.03.2017 № 1568 “Про продовження терміну здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах  на території м. Львова“.

Прийнято 

37

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Роксоляни (ділянка 2-1) для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Прийнято 

38

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Роксоляни (ділянка 3-2) для продажу на земельних торгах у формі аукціону.

Прийнято 

39

Про продаж земельної ділянки на вул. Роксоляни (1-12) на земельних торгах у формі аукціону.

 Прийнято

40

Про продаж земельної ділянки на вул. Роксоляни (2) на земельних торгах у формі аукціону.

Прийнято 

41

Про продаж земельної ділянки на вул. Роксоляни (2-2) на земельних торгах у формі аукціону.

 Прийнято

42

Про затвердження ЛДШМ № 11 проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. М. Кричевського, 61.

 Прийнято

43

Про затвердження ЛКП “Рембуд“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Пропелерній, 75.

 Прийнято

44

Про внесення змін до ухвали міської ради від 25.04.2019 № 4934 “Про надання ЛКП “Львівсвітло“ земельної ділянки на вул. Північній у промзоні “Сигнівка“.

 Відхилено

45

Про затвердження ЛКП “Залізничнетеплоенерго“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Ожиновій, 5-а.

 Прийнято

46

Про надання ЛМКП “Львівводоканал“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 191.

 Прийнято

47

Про надання ЛМКП “Львівводоканал“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 102.

 Прийнято

48

Про надання ЛМКП “Львівводоканал“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Творчій, 2-а.

 Прийнято

49

Про надання ЛМКП “Львівводоканал“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Щурата, 10-а.

 Прийнято

50

Про надання ЛКП “Агенція ресурсів Львівської міської ради“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кутовій, 10.

 Відхилено

51

Про надання ЛКП “Агенція ресурсів“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Механічній, 5.

 Відхилено

52

Про державну реєстрацію права комунальної власності на земельну ділянку на вул. Староєврейській, 22 та надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Староєврейській, 22.

 Прийнято

53

Про резервування земельних ділянок на вул. Мучній, 32 для потреб міста.

 Відхилено

54

Про продаж гр. Криворучко М. С. земельної ділянки на вул. Хімічній, 20-б.

Прийнято 

55

Про затвердження ТзОВ “Медична клініка “Обласний діагностичний центр“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Пекарській, 7.

 Перенесено

56

Про затвердження ТзОВ “Львівська інвестиційна компанія“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Малоголосківській.

 Прийнято

57

Про затвердження ТзОВ “Варіант-Глобус“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зеленій, 149.

Прийнято 

58

Про затвердження ТзОВ “Істрейт“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Дж. Вашингтона, 8.

 Прийнято

59

Про затвердження ПП “Галицьке“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок на вул. Базарній, 36, вул. Базарній, 38.

 Прийнято

60

Про затвердження ПП “Мега-Тех“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Волоській, 1, вул. Волоській, 1-а.

 Прийнято

61

Про затвердження ТзОВ «Будпостач» проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Замковій, 29.

 Прийнято

62

Про затвердження ТзОВ “КСФ Груп“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Угорській, 14.

 Прийнято

63

Про затвердження ТзОВ “Школа “Нова освіта“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Угорській, 14.

 Прийнято

64

Про затвердження ТзОВ “Пам’ять“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Б. Хмельницького, 214.

 Прийнято

65

Про затвердження державному навчальному закладу “Львівське вище професійне училище дизайну та будівництва“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. М. Пимоненка, 15.

 Прийнято

66

Про затвердження гр. Ковалю С. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Стрийській, 202.

Прийнято 

67

Про затвердження гр. Яневич О. І. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. Розточчя, 162.

 Прийнято

68

Про затвердження гр. Стецюку В. Б. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Окружній, 74 та надання гр. Стецюку В. Б. земельних ділянок на вул. Окружній, 74.

 Прийнято

69

Про затвердження гр. Сороці Г. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Бережанській.

 Відхилено

70

Про затвердження гр. Трубі О. М.  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Л.Гайовської, 72.

 Відхилено

71

Про затвердження ТзОВ “Експрес-Дрофа“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Б.Хмельницького, 106.

 Прийнято

72

Про затвердження МПП ВКФ “Руслан“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Персенківці, 48.

 Прийнято

73

Про затвердження громадській організації “Українське лікарське товариство у Львові“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. У. Кармелюка, 3.

Прийнято 

74

Про затвердження ТзОВ “Юджин-люкс“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 359.

 Відхилено

75

Про затвердження ОСББ “Лісна, 9“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лісній, 9.

 Прийнято

76

Про затвердження гр. Примаку О. Ю. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. І.Вишенського, 18.

 Прийнято

77

Про затвердження гр. Черняку Ю. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у 6-му заозерному провулку.

Відхилено 

78

Про затвердження гр. гр. Слезак Г. В. та Малюті І. В. проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в обслуговуючому кооперативі “Садово-городнє товариство “Дружба-2011“ в урочищі Збоїща.

 Відхилено

79

Про затвердження гр. Новосад Г. Р. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Винниця, 43.

 Відхилено

80

Про затвердження гр. Дудун Г. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. О. Духновича, 14.

 Відхилено

81

Про затвердження гр. Молендовському І. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. О. Духновича, 14.

Відхилено 

82

Про затвердження релігійній громаді УГКЦ парафії святого Андрія у Шевченківському районі міста Львова проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Варшавській, 33, 33-а.

 Прийнято

83

Про затвердження релігійній організації “Релігійна громада Української православної Церкви Київського патріархату парафії Всіх українських святих у Шевченківському районі м. Львова“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. І.Миколайчука, 2-а.

Прийнято 

84

Про затвердження гр. Мужик А. П. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Білогорщі, 144-б.

 Прийнято

85

Про затвердження гр. гр. Факу С. П. та Факу П. С. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вул. Зеленій, 285.

Прийнято 

86

Про затвердження ОСББ “П’ятий“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зеленій, 269-а.

 Прийнято

87

Про затвердження гр. гр. Фоменко Є. А. та Шеремету С. Ю. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) № 113  у садівничому кооперативі власників “Приозерне“ в урочищі  Голоско.

 Прийнято

88

Про затвердження гр. Дмитрів І. Р. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. О. Козловського, 15-17а.

 Перенесено

89

Про затвердження гр. Страхалюку Є. Й. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу земельної ділянки на вул. О. Духновича, 5-а.

 Відхилено

90

Про затвердження громадянам-членам городнього товариства “Малі Голоски“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу земельних ділянок в урочищі Голоско.

 Прийнято

91

Про затвердження ГБК “Сокіл“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу і надання земельних ділянок на вул. В. Єрошенка, 19.

 Відхилено

92

Про затвердження гр. Гулці Б. Б. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бережанській, 26.

 Відхилено

93

Про затвердження гр. Антошківу О. В. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Яловець, 35-б.

 Прийнято

94

Про затвердження гр. Григорьєвій Л. М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Заклинських, 9-а.

 Прийнято

95

Про затвердження гр. Папіж О. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 42-65 (зміна цільового призначення) у садівничому кооперативі “Вінниця“ на вул. Винниця, 42-65.

Прийнято 

96

Про затвердження гр. Лукасевич Г. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Лисеницькій у дачному кооперативі “Веселка-Плюс“ ділянка № 12.

 Відхилено

97

Про затвердження гр. гр. Шпак О. С., Соломку С. В. та Соломко Н. Я. проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок (зміни цільового призначення земельних ділянок) у садівничому кооперативі “Сокіл“ в урочищі Голоско.

 Відхилено

98

Про затвердження гр. Мігулці А. Є. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Чуваській, 39-а.

 Прийнято

99

Про затвердження гр. Вареницькому Р. О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 106.

 Прийнято

100

Про затвердження ТзОВ “Західні будівельні інвестиції“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Л. Перфецького, 6.

Відхилено

101

Про внесення змін до договору оренди землі від 27.03.2017 № Ф-2990.

 Прийнято

102

Про внесення змін до договору оренди землі від 01.04.2015 № Л-2195.

 Відхилено

103

Про внесення змін до ухвали міської ради від 06.06.2019 № 5132 “Про надання Управлінню Служби безпеки України у Львівській області дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Малоголосківській“.

Прийнято 

104

Про внесення змін до ухвали міської ради  від 26.12.2013 № 3017 “Про погодження фізичній особі підприємцю Василишин О. Ю. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Базарній, 20-д“.

Прийнято 

105

Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.07.2017 № 2331 “Про надання гр. Пущак Л. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. С. Мельничука, 23“.

 Відхилено

106

Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.09.2018 № 4001 “Про надання ОСББ “Ветеранів 5“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Ветеранів, 5“.

 Прийнято

107

Про внесення змін до ухвали міської ради від 11.03.2019 № 4755 “Про затвердження ТзОВ “Магнат-РР“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 367/2“.

 Відхилено

108

Про продовження ПАТ “Компанія Ензим“ терміну оренди земельних ділянок на  вул. Личаківській, 232.

 Прийнято

109

Про продовження ТзОВ “Агентство нерухомості “Еко-Дім“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Замарстинівській, 112.

 Прийнято

110

Про продовження ТзОВ “Львівський мотозавод“ терміну оренди земельних ділянок на вул. Городоцькій, 174.

 Прийнято

111

Про продовження ПП “Галичина“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Городоцькій, 234-б.

 Прийнято

112

Про продовження ТзОВ “Краківський ринок“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Газовій, 28.

Прийнято

113

Про продовження ТзОВ “ТВФ “Ремонтник“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Жовківській, 15.

Прийнято 

114

Про продовження ФОП Мудрак Л. П. терміну оренди земельної ділянки  на вул. Інструментальній, 25.

 Прийнято

115

Про продовження гр. Сприсі В. В. терміну оренди земельної ділянки на вул. М. Коцюбинського, 25.

 Прийнято

116

Про продовження ФОП Котис О. Т. терміну оренди земельної ділянки на вул. Панаса Мирного – вул. Тернопільській.

 Відхилено

117

Про продовження ФОП Свореню Ю. Я. терміну оренди земельної ділянки на вул. Академіка Є. Лазаренка, 6-б.

 Відхилено

118

Про продовження ТзОВ “Голуба лагуна“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Судовій (біля поліклініки).

Відхилено

119

Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Жасминовій, 5.

 Прийнято

120

Про надання громадянам (членам обслуговуючого кооперативу “Садове товариство “Об’єднаний“) дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Малоголосківській.

 Відхилено

121

Про надання ПрАТ “Сетвік“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Героїв УПА, 72.

 Прийнято

122

Про надання ТзОВ “Сім інвест“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Науковій, 7.

Прийнято 

123

Про надання ТзОВ “Фрідом Авеню“ земельної ділянки на просп. Свободи, 21.

 Прийнято

124

Про надання ТзОВ “ЗФ Логістик“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рудненській, 16/1.

 Прийнято

125

Про надання ТзОВ “Будівництво РСВ“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 151.

 Прийнято

126

Про надання НВП “Техноцентр“ Франківської районної асоціації інвалідів м. Львова  дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на розі вул. Трускавецької – вул. Академіка Я. Підстригача.

 Прийнято

127

Про надання Львівському фізико-математичному ліцею-інтернату при Львівському національному університеті імені Івана Франка дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В.Караджича, 29.

 Прийнято

128

Про надання ТзОВ “Петбо“ ЛТД дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Ю. Федьковича, 47.

 Відхилено

129

Про надання гр. Лящуку О. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Брюховицькій, 115.

 Прийнято

130

Про надання гр. Лозинській М. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Майданній, 26-б.

 Прийнято

131

Про надання гр. Козію І. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Генерала О. Алмазова, 1-а.

 Прийнято

132

Про надання гр. Шпирці О. І. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Уласа Самчука, 6.

 Прийнято

133

Про надання ТзОВ “Офісний центр “Т-73“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) на вул. Героїв УПА, 73.

 Перенесено

134

Про надання ТзОВ “Центральна консалтингова компанія“ земельної ділянки на вул. Зеленій, 301.

 Прийнято

135

Про надання ОСББ “Кульпарківська 156 А“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 156-а.

 Прийнято

136

Про надання ПП “Чарівна Усмішка“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Дж. Вашингтона, 7 та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Дж. Вашингтона, 7.

 Відхилено

137

Про надання ТзОВ “Менсбуд“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Грунтовій, 1.

 Прийнято

138

Про надання гр. Гірняку Ю. Я. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Під Голоском, 15-а.

 Прийнято

139

Про надання гр. Момонту А. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рахівській, 62.

Відхилено

140

Про надання гр. Гоголь О. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О. Козловського, 17-а.

Відхилено

141

Про надання ТзОВ “Західенергомонтаж“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Мучній, 32.

 Прийнято

142

Про надання ОСББ “Ярославенка 17“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Я. Ярославенка, 17.

 Відхилено

143

Про надання релігійній організації “Релігійна громада Української Автокефальної Православної Церкви парафії Преображення Господнього у Залізничному районі м. Львова“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Роксоляни, 43.

 Прийнято

144

Про надання гр. гр. Сулимі І. А. та Сулимі Л. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Розточчя, 43.

 Відхилено

145

Про надання ФОП Відуті О. І. та Відуті Г. Б. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 93-а.

 Прийнято

146

Про надання гр. Катерині О. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Франка, 163.

Відхилено

147

Про надання гр. Мойсеєнку В. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Чернігівській, 17.

 Прийнято

148

Про надання гр. Біді Л. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бережанській, 47.

 Відхилено

149

Про надання гр. Коту Р. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бережанській, 47.

 Відхилено

150

Про надання гр. Унгуріян О. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Л. Ганкевича, 9.

 Відхилено

151

Про надання гр. Михайлянич Й. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Виговського, 29-а.

Відхилено 

152

Про надання гр. Слобожан Л. Д. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на вул. Крутій, 11.

 Відхилено

153

Про надання гр. Юрків Л. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Нагірній (біля будинку № 64).

 Відхилено

154

Про розгляд питання надання гр. гр. Василишину Ю. С. та Дудку В. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Інструментальній, 10.

 Відхилено

155

Про надання гр. Чиньку Р. Т. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Сокільницькій, 40.

 Відхилено

156

Про надання гр. Білянській Н. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Карпинця.

 Відхилено

157

Про надання гр. Вакшинській М. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. А. Рудакі.

 Відхилено

158

Про надання громадянці Батіг О. М. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості на вул. Клепарівській, 16.

 Прийнято

159

Про надання гр. Кукулевському М. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. К. Студинського (гараж № 4).

Відхилено

160

Про надання гр. Сударіковій З. Т. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Варшавській, 115.

 Прийнято

161

Про надання гр. Кузик Л. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Франка, 163.

 Відхилено

162

Про надання гр. Якубовичу М.-М. Т. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Бережанській, 5.

 Прийнято

163

Про надання гр. Ластовецькому Г. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. К. Студинського (гараж № 7).

Відхилено 

164

Про надання ОСББ “Башан-5“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 269.

 Прийнято

165

Про надання ПП “Рувим“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Генерала В. Курмановича, 9.

 Відхилено

166

Про надання гр. Медведєвських Т. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Лисеницькій у дачному кооперативі “Сигнал-люкс“, ділянка № 29.

Прийнято

167

Про надання гр. Дикмаровій Л. П. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Енергетичній, 2.

 Відхилено

168

Про надання гр. Коляді О. Б. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Л.Гайовської, 17-а.

 Відхилено

169

Про надання гр. Процак Н. В. та Стаднику Б. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Щурата, 7.

 Відхилено

170

Про надання гр. Явдошину Р. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. П. Шеремети, 7.

 Прийнято

171

Про надання гр. Олещуку В. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Хуторівці.

Відхилено

172

Про надання гр. Мельнику О. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Хуторівці.

 Перенесено

173

Про надання гр. Чорній І.-Е. С. земельної ділянки на вул. Стрийській, 202.

 Прийнято

174

Про надання гр. Ісманицькому Д. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бережанській, 45.

 Прийнято

175

Про погодження гр. Грибику В. Я. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. професора І. Ковалика, 5.

 Прийнято

176

Про надання громадянам дозволу на виготовлення документацій із землеустрою.

 Прийнято

177

Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.

 Прийнято

Додаткові питання

Д1

Про розгляд електронної петиції “Про створення паркової зони між вулицями В. Липинського та А. Лінкольна“.

Прийнято 
Д2

Про розгляд електронної петиції “Генплан Львова – стратегія міста для львів’ян“.

Прийнято 
Д3

Про внесення змін до ухвали міської ради від 11.03.2019 № 4724 “Про надання згоди на прийняття з державної власності у власність територіальної громади м. Львова частини нежитлових приміщень на вул. Стрийській, 61“.

Прийнято 
Д4

Про затвердження договору поруки.

Прийнято 
Д5

Про надання права управителя гуртожитків ТзОВ “Львівавтокомплектація“ Первинній профспілковій організації гуртожитку ВАТ “ЛАЗ“ по вул. Наукова, 16 Львівської міської професійної спілки “Захист праці“.

 Прийнято
Д6

Про внесення змін до ухвали міської ради від 17.03.2016 № 350 “Про спорудження “сухого“ фонтану перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім. С.Крушельницької на просп. Свободи“.

 Прийнято
Д7

Про забезпечення вільного доступу громадян до адміністративних будівель Львівської міської ради та її виконавчих органів.

 Відхилено

 Звернення ради

1 Звернення щодо передачі земельної ділянки на вул. Максимовича, 2 для обслуговування спортивно-дитячого майданчика  Прийнято

Протокольні доручення

1

Протокольне доручення управлінню архітектури та урбаністики департаменту містобудування щодо можливості облаштування дитячого спортивного ігрового майданчика у районі вулиць Зеленої, Межової, Вулецької - І. Телішевський

Прийнято
2

Протокольне доручення управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування щодо надання інформації про всі земельні ділянки, які орендує Укрзалізниця, Львівська залізниця та дочірні підприємства - І. Дякович

Прийнято
3

Протокольне доручення департаменту економічного розвитку щодо виділення коштів і розробки ПКД на будівництво школи у районі вул. Роксоляни - Т. Гупало

Прийнято
4

Протокольне доручення департаменту містобудування щодо створення робочої групи для врегулювання проблемних питань комплексу житлових будинків та комерційних споруд на території колишнього заводу Кінескоп, обмеженої вулицями Героїв УПА, Кульпарківською, Антоновича в частині доступності заїздів, доріг та дотримання детального плану території - Л. Босаневич

Прийнято
5

Протокольне доручення щодо включення в пропозиції до порядку денного наступного пленарного засідання проект ухвали про затвердження  ОСББ “На Війтівській“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Личаківській, 165, вул. П. Козланюка, 2, вул. П. Козланюка, 4, вул. П. Козланюка, 6, вул. П. Козланюка, 8 - Ю. Кужелюк

Прийнято
6

Протокольне доручення управлінню інвестицій та проектів щодо винесення на наступне пленарне засідання звіту про роботу управління - А. Рікота

Відхилено
7

Протокольне доручення управлінню земельних ресурсів щодо врегулювання питання стосовно земельної ділянки, яка є у користуванні компанії ІП «Кока Кола Беверіджиз Україна Лімітед» - Л. Босаневич

Прийнято

Опубліковано: 20.06.2019