×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 68
Версія для друку

Результати голосувань пленарного засідання 07.03.2019-11.03.2019

Список зареєстрованих депутатів на пленарному засіданні

Питання порядку денного

Рішення

1

Про створення комунальної установи “Меморіальний музей Гідності у м.Львові“.

Прийнято 

2

Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2019 рік.

 Прийнято

3

Про внесення змін до розподілу коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова на 2019 рік.

 Прийнято

4

Про встановлення ставок туристичного збору.

Прийнято 

5

Про заборону роздрібної торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями та пивом (окрім безалкогольного).

 Прийнято

6

Про затвердження переліку підприємств, які відповідають критеріям, що визначені Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015-2019 роки.

 Прийнято

7

Про затвердження Кредитного договору від 18.01.2019, укладеного між ЛКП “Львівелектротранс“ і Європейським банком реконструкції та розвитку і Договору гарантії,  відшкодування та підтримки проекту від 28.02.2018, укладеного між Львівською міською радою і Європейським банком реконструкції та розвитку.

Прийнято 

8

Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011 № 120 “Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова“.

 Прийнято

9

Про надання згоди на передачу з державної власності у власність територіальної громади м. Львова квартири № 71 на вул. Б. Грінченка, 14-а, квартири № 181 на вул. Науковій, 12 та квартири № 72 на просп. Червоної Калини, 42.

Прийнято 

10

Про прийняття з державної власності у власність територіальної громади м. Львова квартири № 45 на вул. Ільмовій, 11.

 Прийнято

11

Про надання згоди на передачу з державної власності у власність територіальної громади м. Львова квартири № 13 на вул. Кульпарківській, 99.

 Прийнято

12

Про списання заборгованості зі сплати орендної плати за нежитлові приміщення.

 Прийнято

13

Про затвердження Програми підтримки обдарованої молоді м. Львова.

Прийнято 

14

Про створення комунальної установи “Львівський міський молодіжний центр “МолоДвіж Центр. Львів“.

Відхилено 

15

Про затвердження Програми відзначення 150-річчя від Дня народження Блаженного Климентія Шептицького.

Прийнято 

16

Про внесення змін до ухвали міської ради від 23.04.2015 № 4531 “Про затвердження Програми розвитку кінематографії у м. Львові на 2015-2020 роки“.

 Прийнято

17

Про зміну назв мистецьких шкіл м. Львова.

 Прийнято

18

Про реалізацію пункту 2 ухвали міської ради від 11.10.2018 № 4035 “Про врегулювання питання управління багатоквартирними будинками та їх обслуговування у м. Львові“.

 Прийнято

19

Про внесення змін до ухвал міської ради від 02.03.2017 № 1568, від 27.04.2017 № 1888, від 29.06.2017 № 2257, від 26.10.2017 № 2526 та від 17.05.2018 № 3417. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 20.12.2018, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

Відхилено 

20

Про надання громадянам – членам обслуговуючого кооперативу “Садове товариство “Львівська кульбаба“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Пилипа Орлика. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 14.02.2019, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).

 Відхилено

21

Про внесення змін до ухвали міської ради від 21.04.2011 № 376 “Про Правила благоустрою м. Львова“.

 Прийнято

22

Про надання згоди на прийняття з державної власності у власність територіальної громади м. Львова частини нежитлових приміщень на вул. Стрийській, 61.

 Прийнято

23

Про збільшення статутного капіталу комунальної установи Інституту міста.

 Прийнято

24

Про збільшення статутного капіталу ЛКП “Центр розвитку туризму м.Львова“.

 Прийнято

25

Про передачу ОСББ “Садиба 2008“ спортивного майданчика на вул. Дж. Вашингтона, 4-а (між корпусами 3 та 5).

 Прийнято

26

Про затвердження Переліку напрямків розширення мережі міського електричного транспорту у м. Львові.

Прийнято 

27

Інформація управління транспорту та ЛК «АТП № 1» щодо безкоштовного проїзду дітей (учнів) шкільного віку на автобусних маршрутах загального користування у м. Львові.

 Заслухано

28

Інформація щодо дорожньої карти реалізації електронної петиції «Про розгляд електронної петиції “Продовження лінії “Сихівського“ трамваю від вул. Вернадського до вул. Наукової через Автовокзал».

Заслухано 

29

Інформація щодо дорожньої карти реалізації електронної петиції «Надання у довгострокову оренду приміщення колишньої школи-інтернату № 2 (м. Львів, вул. Короленка, 7) Місії “Центр Опіки Сиріт“ УГКЦ для праці з дітьми-сиротами».

 Заслухано

30

Інформація щодо дорожньої карти реалізації місцевої ініціативи «Про проведення капітального ремонту хідників на території закладу дошкільної освіти № 1 по вул. Олени Степанівни, 48 а».

Вилучено 

31

Про розгляд електронної петиції “Негайне впровадження електронного квитка“.

 Прийнято

32

Про розгляд електронної петиції “Покращити транспортне сполучення смт. Рудне – Львів“.

Прийнято 

33

Про затвердження переліку природоохоронних заходів, які фінансуватимуться за рахунок коштів загального фонду міського бюджету м. Львова у 2019 році, та річного плану пріоритетного фінансування природоохоронних заходів з міського фонду охорони навколишнього природного середовища у 2019 році.

Прийнято 

34

Про надання комунальній установі “Інклюзивно-ресурсний центр м.Львова“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Замарстинівській, 11.

 Прийнято

35

Про надання Львівській обласній історико-просвітницькій правозахисній організації Меморіал ім. В. Стуса в оренду нежитлових приміщень на вул. С.Наливайка, 7.

Прийнято 

36

Про встановлення пільгової орендної плати для Львівської міської громадської організації Союз Українок.

 Прийнято

37

Про надання громадській організації “Спортивно-молодіжний мотоциклетний клуб “Хуліган“ в оренду нежитлову будівлю на вул. Татарбунарській, 22.

 Прийнято

38

Про внесення змін до договору позички нерухомого майна (будівель, споруд, приміщень) від 02.11.2011 № Г-8004-11.

 Прийнято

39

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. Угорській, 9.

 Прийнято

40

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. О. Довженка, 6.

 Прийнято

41

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлових приміщень на вул. Зустрічній, 2.

Прийнято 

42

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлового приміщення на вул. Крехівській, 10.

 Прийнято

43

Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлових приміщень на вул. Глибокій, 5.

 Прийнято

44

Про затвердження Личаківській районній адміністрації проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на розі вул. Б. Хмельницького – вул. С. Височана.

 Прийнято

45

Про затвердження  ЛМКП “Львівтеплоенерго“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Данила Апостола, 1, вул. Генерала  В. Курмановича, 2, вул. Генерала В. Курмановича, 4. 

Прийнято 

46

Про затвердження ТзОВ НВКП “Термінал-ЛТД“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Тернопільській, 42.

 Прийнято

47

Про затвердження ОСББ “Міхновські“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Братів Міхновських, 18.

 Прийнято

48

Про затвердження ТзОВ “Еліт Дім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Кастелівці – вул. Академіка А. Сахарова.

 Прийнято

49

Про затвердження ТзОВ “Акіта Україна“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Замарстинівській, 134-а.

 Прийнято

50

Про затвердження гр. Криворучко М. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, надання земельної ділянки та надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки на вул. Хімічній, 20-б. 

 Прийнято

51

Про затвердження ТзОВ “Магнолія ІСТ“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 43 (зміна цільового призначення) на вул. М.Пимоненка – вул. Пасічній у садовому товаристві “Геолог“.

Відхилено 

52

Про затвердження ТзОВ “Магнолія ІСТ“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 52 (зміна цільового призначення) на вул. М.Пимоненка – вул. Пасічній у садовому товаристві “Геолог“.

 Відхилено

53

Про затвердження ТзОВ НВФ “Нью-трейдінг Львів“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. В.Липинського, 13-б.

 Прийнято

54

Про затвердження ФОП Перонь М. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зеленій, 149-е.

 Прийнято

55

Про затвердження гр. Андросюк О. Р. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) у садівничому кооперативі “Енергетик-Сад“ в урочищі Голоско.

Відхилено 

56

Про затвердження гр. Андросюк О. Р. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) № 10 у садівничому кооперативі “Сокіл“ в урочищі Голоско.

 Відхилено

57

Про затвердження ОСББ “На Тернопільській 15“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Тернопільській, 15-б.

Прийнято 

58

Про затвердження ПП “Склад центр“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 359.

Прийнято 

59

Про затвердження ТзОВ “КвадроДім“ та ТзОВ “Роксав“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. В.Антоновича, 122-122-а.

 Прийнято

60

Про затвердження ТзОВ “Копернік“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. А. Лінкольна, 23.

 Прийнято

61

Про затвердження ТзОВ “Магнат-РР“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 367/2.

 Прийнято

62

Про затвердження ТзОВ “Новація-стиль“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. В. Навроцького, 4.

Прийнято 

63

Про затвердження гр. Зубачику Р. Р. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) № 25 в обслуговуючому кооперативі “Садове товариство “Будівельник 1“ в урочищі Голоско.

Прийнято 

64

Про затвердження ПП “Чек“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 83-а.

 Відхилено

65

Про затвердження гр. Сухій В. П. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Тарасівській, 41-а. 

 Прийнято

66

Про затвердження гр. Мужик А. П. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Білогорщі, 144-б.

 Відхилено

67

Про затвердження ТзОВ “Юрок плюс“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Жовківській, 63.

 Відхилено

68

Про затвердження управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання ТзОВ “Бізнесресурс“ у сервітутне користування земельної ділянки на вул. Городоцькій, 359.

Прийнято 

69

Про затвердження ПАТ “Концерн Галнафтогаз“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Рудненській, 1.

 Прийнято

70

Про затвердження ТзОВ “Карелла“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Героїв УПА, 73.

 Прийнято

71

Про затвердження гр. Бондарчуку В. О. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Л.Гайовської (біля будинків №№ 20, 22).

Прийнято 

72

Про затвердження гр. Юськевичу І. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Нагірній.

 Прийнято

73

Про внесення змін до договору оренди землі від 01.10.2014 № Г-1306.

Вилучено 

74

Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.12.2018 № 4486 “Про внесення змін до договору оренди землі від 08.07.2010 № З-1712 (зі змінами від 05.10.2018) та погодження ТзОВ “Ріел-Майно“ надання в суборенду ТзОВ “Ф’юче Девелопмент“ земельної ділянки на вул. Городоцькій, 226-а“.

 Прийнято

75

Про внесення змін до ухвали міської ради  від 20.09.2018 № 4015 “Про затвердження гр. Мачісі Ю. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Загірній, 63“.

 Прийнято

76

Про продовження ПП “Тріумф-Плюс“ терміну оренди земельної ділянки  на вул. Освицькій, 7.

 Прийнято

77

Про продовження ТзОВ “Компанія ІПС“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Стрийській, 334.

 Прийнято

78

Про продовження ТзОВ “Новий ринок “Торпедо“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Кукурудзяній.

 Прийнято

79

Про продовження ФОП Хальфіній Л. О. терміну оренди земельної ділянки на просп. В. Чорновола, 67.

Відхилено

80

Про розірвання договору оренди землі від 12.03.2014 № Л-1873.

 Прийнято

81

Про розірвання договору оренди землі від 22.06.2016 № З-2881 та затвердження гр. Білику Ю. М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. П. Калнишевського, 9-а.

Прийнято 

82

Про продовження ТзОВ фірмі “Технопласт“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Городоцькій, 282. 

 Прийнято

83

Про продовження гр. Городечній М. М. терміну оренди земельної ділянки на  вул. Р. Моха, 20.

 Прийнято

84

Про надання Львівському державному університету безпеки життєдіяльності дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Дж. Ленона (мікрорайон № 42).

 Прийнято

85

Про надання ПП “Спорт-рекреація“ земельних ділянок на вул. Зеленій, 273.

 Прийнято

86

Про надання ЛКП “Агенція ресурсів Львівської міської ради“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рахівській, 6.

Прийнято 

87

Про надання ТзОВ “Істрейт“ дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. К. Трильовського, 29-а.

Прийнято 

88

Про надання ТзОВ “Планета буд“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Академіка А. Сахарова, 35.

 Прийнято

89

Про надання ТзОВ “Галсклад“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Городоцькій, 357. 

 Прийнято

90

Про надання ТзОВ “Васина Груп“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Промисловій, 60. 

 Прийнято

91

Про надання ОСББ “Бортнянського-28“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Д. Бортнянського, 28.

Прийнято 

92

Про надання ОСББ “Добробут-Львів“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Хімічній, 22.

Перенесено 

93

Про надання ТзОВ “Любінська 100“ дозволу на виготовлення  проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Любінській, 100.

Прийнято 

94

Про надання ТзОВ “Металопластик“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 311.

Вилучено 

95

Про надання ТзОВ “Арматекос“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 311.

 Вилучено

96

Про надання ТзОВ “Водники“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 115-а.

Прийнято 

97

Про надання гр. Антонійчук М. М. дозволу на виготовлення проекту    землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пирогівці,18.

 Відхилено

98

Про надання гр. Касприк О. А. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пасічній, 156.

 Прийнято

99

Про надання гр. Теслюку Я. І. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Польовій, 82.

Відхилено 

100

Про надання гр. Дрізду І. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Тростинній, 1.

Відхилено 

101

Про надання гр. Фуртак І. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Абхазькій, 9.

Відхилено 

102

Про надання гр. Фоку Т. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 63 у садового-городньому кооперативі “Енергетик“ в урочищі Збоїща.

 Відхилено

103

Про надання гр. Насібулліній С. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зеленій, 363.

 Прийнято

104

Про надання гр. Лозинській Л. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Медової Печери, 54.

 Відхилено

105

Про надання ПАТ “Укртелеком“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на просп. Червоної Калини, 5.

 Відхилено

106

Про надання ПАТ “Укртелеком“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Генерала Т.Чупринки, 70.

Перенесено 

107

Про надання ПАТ “Укртелеком“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Генерала Т.Чупринки, 72.

Перенесено 

108

Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.06.2015 № 4820 “Про продовження ПАТ “Укртелеком“ терміну оренди земельних ділянок на вул. Городоцькій, 284“.

 Перенесено

109

Про надання ПАТ “Укртелеком“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І.Виговського, 29-а.

Перенесено 

110

Про продовження  ПАТ “Укртелеком“ терміну оренди земельних ділянок на вул. П. Дорошенка, 43.

 Перенесено

111

Про надання ПАТ “Укртелеком“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т.Шевченка, 352.

 Перенесено

112

Про розгляд питання надання Об’єднанню Комітетів для Євреїв Колишнього Радянського Союзу та Представництву Американського Об’єднання Комітетів для Євреїв Бувшого Радянського Союзу дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, обмеженої вул. Я. Раппапорта, вул. Базарною, вул. Броварною, вул. Клепарівською.

 Відхилено

113

Про затвердження громадянам технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.

Прийнято 

114

Про надання громадянам дозволу на виготовлення документацій із землеустрою.

 Прийнято

Додаткові питання

Д1 Інформація щодо комплексу заходів, спрямованих на відновлення виконання Львівською міською радою повноважень у сфері поводження з ТВП, раніше делегованих ЛОДА  Заслухано
Д2 Про усунення порушень вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності  Прийнято
Д3 Про списання заборгованості Львівського обласного об’єднання Всеукраїнського товариства “Просвіта“ ім. Тараса Шевченка зі сплати орендної плати за користування нежитловими приміщеннями на вул. Друкарській, 6  Прийнято
Д4 Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова від державного підприємства Міністерства оборони України “Львівський завод збірних конструкцій“ відомчого гуртожитку на вул. Городоцькій, 216 Прийнято 
Д5 Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.05.2016 № 505 “Про затвердження структури виконавчих органів Львівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів“ Прийнято 
Д6 Про затвердження Шевченківській районній адміністрації проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) та надання земельної ділянки на розі вул. Варшавської – вул. Соснової  Прийнято
Д7 Про надання Львівській обласній раді дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Данила Апостола, 16  Прийнято
Д8 Про внесення змін до ухвали міської ради від 20.12.2018 № 4530 Прийнято 
Д9 Про викуп у ПАТ АКБ “Львів“ для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна – стадіону та будівлі стадіону на вул. Золотій, 40-а Прийнято 

Звернення Ради

1 Звернення до керівника Управління Служби безпеки України у Львівській області, Львівського міського голови щодо антиукраїнської пропаганди у школах міста – ВО «Свобода»  Прийнято
2

Звернення до Львівської обласної ради щодо намірів ЛОР розірвати чинну угоду між ЛМР та ЛОР, ЛОДА з приводу вивезення ТПВ - Голови фракцій

Відхилено

Протокольні доручення Ради

1 Доручення міському голові щодо підготовки альтернативного проекту ухвали про передачу нежитлових приміщень на вул. Каліча Гора, 5 площею 1352 кв.м для Центру опіки сиріт з метою створення дому милосердя Святого Миколая - С. Івах Прийнято
2 Доручення ЛКП “Муніципальна варта“ щодо можливості встановлення відеокамер на об’єктах ДНЗ та підключення їх до єдиної системи відеоспостереження міста з подальшим обслуговуванням ЛКП “Муніципальна варта“ - С. Івах Прийнято
3 Доручення заступнику директора департаменту житлового господарства та інфраструктури щодо розробки дефектного акта на Меморіал пам’яті жертв комуністичного режиму на Янівському кладовищі - А. Мармуляк Прийнято
4 Доручення департаменту містобудування щодо підготовки проекту ухвали про погодження місця розташування земельної ділянки в урочищі Голоско (проектована вул. Пилипа Орлика) для учасників АТО  Відхилено
5 Доручення департаменту житлового господарства та інфраструктури щодо приведення до належного стану та визначення балансоутримувачів спеціальних станцій для прибирання за собаками на території м. Львова - А. Карбовник Прийнято
6 Доручення управлінню транспорту щодо підготовки проекту ухвали про закупівлю автобусів “Школярик“ (на баланс ЛК АТП № 1) - І. Дякович Прийнято
7 Доручення управлінню комунальної власності щодо пошуку приміщення для об’єднання садівників-любителів та городників Львівщини - А. Карбовник Відхилено
8 Доручення департаменту містобудування щодо проведення інвентаризації всіх садових кооперативів у м. Львові - І. Дякович Відхилено
9 Доручення управлінню архітектури щодо надання на адресу депутата А. Карбовника копій містобудівних умов та обмежень та іншої дозвільної документації на будівництво багатоквартирних житлових будинків на вул. Зеленій, 273 (ПП “Спорт-рекреація“) - А. Карбовник Відхилено

Опубліковано: 11.03.2019