×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 68
Неможливо завантажити XML-файл

Порядок денний пленарного засідання 20.07.2017

  1. Про затвердження порядку денного 9-ї сесії Львівської міської ради 7-го скликання.                                                                               А.Забарило
  2. Про звіт про роботу виконавчих органів міської ради за 2016 рік.
    А.Садовий
  3. Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2017 рік.
    О.Іщук
  4. Інформація про стан вирішення проблеми поводження з твердими побутовими відходами у м.Львові.
  5. Про внесення змін до ухвали міської ради від 29.06.2017 № 2163 “Про організацію вивезення твердих побутових відходів у м. Львові на період до 30.06.2019“.
    С.Бабак
  6. Про внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2017 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.
    І.Кулинич
  7. Про затвердження Програми “Львів науковий“ на 2017-2018 роки.
    Н.Бунда
  8. Про виділ з ЛКП “Транспортна фірма «Львівспецкомунтранс“ нового комунального підприємства.
  9. Про надання ТзОВ “Галіція-Сервіс“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 2-а. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 27.04.2017, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
  10. Про затвердження ТзОВ “Данко-два“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. І. Миколайчука, 38. (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 29.06.2017, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
  11. Про погодження гр. Партаку Л. Р. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Загірній (навпроти будинку № 6). (Ухвала прийнята на пленарному засіданні 29.06.2017, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).                                                                                           М.Гавриляк
  12. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова каналізаційних мереж з подальшою передачею на баланс ЛМКП “Львівводоканал“.
    О.Одинець
  13. Про внесення змін до ухвали міської ради від 12.07.2012 № 1661 “Про затвердження Програми приватизації майна комунальної власності м. Львова на 2012-2014 роки“.
    Ю.Мельник
  14. Про надання комунальній установі "Львівський міський центр приватизації державного житлового фонду" нежитлових приміщень в оренду на вул. М. Грушевського, 16.
  15. Про надання ПНВК "Школа-гімназія" в оренду нежитлових приміщень на вул. Личаківській, 148.
  16. Про внесення змін до ухвал міської ради від 20.10.2016 № 1125 "Про затвердження переліку об'єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні".
  17. Про розгляд питання надання управлінню державної реєстрації в оренду нежитлові приміщення на вул. Залізничній, 28.
  18. Про розгляд питання надання управлінню соціального захисту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради в оренду нежитлових приміщень на вул. М. Щепкіна, 4.
  19. Про розгляд питання надання ЛКП “Львівське конференц-бюро“ в оренду нежитлових приміщень на пл. Ринок, 1.
  20. Про приватизацію способом продажу на аукціоні нежитлових приміщень на пл. Ринок, 42.
  21. Про затвердження переліку об'єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації способом аукціону  (3 об'єкти: вул. Сластіона, 2, пл. Соборна, 17, вул. Гіпсова, 30).
  22. Про затвердження переліку об'єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні (7 об'єктів: вул. Бандери, 28, вул. Ткацька, 27 – 2 об., вул. Донцова, 17, вул. Каганця, 28, вул. Генерала М.Тарнавського, 32, вул. Ковельська, 50).
  23. Про затвердження переліку об'єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні (7 об'єктів: вул. Тракт Глинянський, 161-а, вул. Дорошенка, 37, вул. Медова, 10, вул. Генерала М.Тарнавського, 35, Турянського,10, вул. Жовківська, 25).
  24. Про затвердження переліку об'єктів комунальної власності м. Львова, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні (3 об'єкти: вул. Городоцька, 71, вул. Роксоляни, 23, вул. Б.Хмельницького, 177).
  25. Про надання ЛКП "Агенція ресурсів Львівської міської ради" в оренду нежитлових приміщень на пл. Галицькій, 15.
  26. Про надання громадській організації "Львівська міська організація ветеранів Афганістану, учасників антитерористичної операції, інших локальних війн" в оренду нежитлових приміщень на вул. Городницькій, 31.
  27. Про надання Установі дитячо-юнацьких та молодіжних клубів Личаківського району м. Львова в оренду нежитлових приміщень.
  28. Про надання ЛКП "Інститут просторового розвитку" в оренду нежитлових приміщень на вул. Староєврейській, 7-а.
  29. Про надання комунальній реабілітаційній установі змішаного типу "Львівський міський центр реабілітації "Джерело" в оренду нежитлових приміщень на вул. Роксоляни, 23.
  30. Про внесення змін до договору оренди нерухомого майна (будівель, споруд, приміщень) від 16.08.2013 №Ф-8736- 13.
  31. Про внесення змін до договорів оренди нерухомого майна (будівель, споруд, приміщень) від 05.05.2017 №Л-10616- 17 та від 02.08.2008 №Г-6274- 8.І.Свистун
  1. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки  земельної ділянки несільськогосподарського призначення на вул. Солом’янці, 12, яка підлягає продажу  гр. гр. Бенько Л. В. та  Бачик Л. Т.
  2. Про продаж ПрАТ "РБУ Галич" земельної ділянки на вул. Городоцькій, 23.
  3. Про затвердження ЛКП “Львівсвітло“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 337.
  4. Про затвердження ЛКП “Рембуд“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Під Голоском.
  5. Про надання управлінню земельних ресурсів департаменту містобудування дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пилипа Орлика.
  6. Про розгляд питання надання ЛМКП “Львівтеплоенерго“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пластовій (від ділянки ЛМКП “Львівводоканал“ до ділянки ЛМКП “Львівтеплоенерго“).
  7. Про надання ОК “Гаражно-будівельний кооператив “Патріоти АТО“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки на вул. Є. Олесницького.
  8. Про затвердження ТзОВ “Єврольвів“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Під Голоском, взамін земельної ділянки на вул. І. Богуна, 11, яка вилучена для суспільних потреб.
  9. Про затвердження вищому навчальному закладу “Львівський кооперативний коледж економіки і права“ технічних документацій із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Золотій, 6, вул. Золотій, 10, вул. Клепарівській, 11.
  10. Про затвердження гр. Сюсялюк Л. Я. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на  вул. Польовій, 19.
  11. Про затвердження гр. Штокалу Р. Р. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 313.
  12. Про затвердження ОСББ “Майорівка, 6“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки вул. Майорівці, 6.
  13. Про затвердження Львівському обласному кооперативному міжгосподарському об'єднанню по агропромисловому будівництву “Львівоблагропромбуд“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Під Голоском (навпроти будинку № 19), ділянка 3.
  14. Про затвердження релігійній громаді Української автокефальної православної Церкви парафії вмч. Пантелеймона Франківського району м. Львова технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Княгині Ольги - вул. Академіка А. Сахарова.
  15. Про затвердження гр. гр. Вей Л. В. та Тарнаві Л. І. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Білогорщі, 4.
  16. Про затвердження гр. гр. Тишику В. П., Волосатову О. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Я. Гніздовського, 2.
  17. Про затвердження гр. Ткачу Ю. М. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки № 35 у кооперативному садівничому товаристві “Голоско-Фтизіатр“ в урочищі Голоско.
  18. Про затвердження гр. Федьків О. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Здоров’я, 9.
  19. Про затвердження ТзОВ “Провесінь-Агроінвест“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, 152.
  20. Про затвердження ОК “ЖБК “Парус парк“ та ТзОВ “Екран“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Робітничій, 1.
  21. Про затвердження ПП “Кантрансбуд“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Тернопільській, 8-в.
  22. Про затвердження ОСББ “На Ковельській, 63“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Ковельській, 63.
  23. Про затвердження гр. Білоусу А. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі земельної ділянки на вул. Круглій.
  24. Про затвердження гр. Мельському П. Б. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі земельної ділянки на вул. Круглій.
  25. Про затвердження гр. Міклушці Г. Ю. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміни цільового призначення земельної ділянки) в обслуговуючому кооперативі “Садове товариство “Будівельник 1“ в урочищі Голоско.
  26. Про розгляд питання затвердження гр. Біляк М. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки № 33 в обслуговуючому кооперативі “Садово-городнє товариство “Дружба-2011“ в урочищі Збоїща.
  27. Про розгляд питання затвердження гр. Сеньків О. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки № 42 в обслуговуючому кооперативі “Садово-городнє товариство “Дружба-2011“ в урочищі Збоїща.
  28. Про внесення змін до ухвали міської ради від12.2016 № 1453 “Про погодження громадянам (членам городнього товариства “Малі Голоски“) місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Голоско“ .
  29. Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.12.2016 № 1453 “Про погодження громадянам (членам городнього товариства “Малі Голоски“) місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Голоско“.
  30. Про внесення змін до ухвали міської ради від 04.10.2016 № 1097 “Про надання гр. Устіновій Н. Ю. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Генерала Т. Чупринки, 96“.
  31. Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.08.2015 № 5096 “Про погодження релігійній громаді Української греко-католицької Церкви парафії св. Климентія у м. Львові місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Генерала Т. Чупринки, 70“.
  32. Про внесення змін до договору оренди землі від 15.09.2011 № Л-1444.
  33. Про продовження гр. гр. Бавровській О. Є., Нарембі М. В. терміну оренди земельної ділянки на вул. Солом'янці, 11.
  34. Про продовження ФОП Дорощуку Т. М. терміну оренди земельної ділянки на вул. Стрийській – вул. Трускавецькій.
  35. Про розгляд питання внесення змін до ухвали міської ради від 15.09.2016 № 1014 “Про надання ТзОВ “Перехрестя“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Поліській, 2“.
  36. Про продовження ТзОВ НВФ “Орус“ терміну оренди земельних ділянок на вул. Т. Шевченка, 317-б.
  37. Про розгляд питання продовження гр. Рибаку С. В. терміну оренди земельної ділянки на вул. Д. Чижевського, 85.
  38. Про розгляд питання продовження ТзОВ “Торгова компанія “Система“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Ковельській, 109-б.
  39. Про розгляд питання продовження гр. Пацевко І. П. терміну оренди земельної ділянки на вул. Кримській, 71-в.
  40. Про надання гр. Булі Л. Ф. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 286.
  41. Про надання ФОП Дмитрієву В. С. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Садовій, 2/4.
  42. Про надання гр. Вовку С. В. земельної ділянки на вул. Богданівській, 42/8.
  43. Про надання гр. Новосад Г. Р. дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на вул. Винниця, 43.
  44. Про надання ТзОВ “Провесінь-Агроінвест“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на  вул. Тракт Глинянський, 152.
  45. Про надання гаражно-будівельному кооперативу “Ряснянський автомобіліст“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Конвеєробудівників, 7.
  46. Про розгляд питання надання ТзОВ “Консалтингова компанія “Ампір“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Братів Міхновських, 32-а.
  47. Про розгляд питання надання ТзОВ “Ромзен“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Науковій, 10-а.
  48. Про розгляд питання надання ТзОВ “Ромзен“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Науковій, 29.
  49. Про розгляд питання надання ТзОВ “Ромзен“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Дністерській, 1-а.
  50. Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.06.2015 № 4820 “Про продовження ПАТ “Укртелеком“ терміну оренди земельних ділянок на вул. Городоцькій, 284“.
  51. Про розгляд питання продовження ПАТ “Укртелеком“ терміну оренди земельних ділянок на вул. П. Дорошенка, 43.
  52. Про надання ПАТ “Укртелеком“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 352.
  53. Про надання ПАТ “Укртелеком“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Виговського, 29-а.
  54. Про надання ПАТ “Укртелеком“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Торф’яній, 25.
  55. Про продовження ФОП Овсянніковій Т. Є. терміну оренди земельної ділянки на пл. Липневій, 1.
  56. Про розгляд питання надання обслуговуючому кооперативу “Вілла Варшава“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Варшавській, 54.
  57. Про надання ОСББ № 34-а по вул. І. Пулюя у м. Львові “Оселя-2“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Пулюя, 34-а.
  58. Про надання ПАТ “Альфа-Банк“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Науковій, 30-а.
  59. Про надання ТзОВ “АТБ-інвест“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Вернадського, 22.
  60. Про надання ТзОВ “Віміс-Інвест“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вул. М. Пимоненка, 2.
  61. Про надання гр. Пущак Л. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. С. Мельничука, 23.
  62. Про надання гр. Гупалу С. Ф. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   № 2-81 у садівничому кооперативі “Самоцвіти“ в урочищі Голоско.
  63. Про надання гр. Гурняк Я. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Поштовій, 2.
  64. Про надання гр. Шейгец Л. Г. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки № 2-91 у садівничому кооперативі “Самоцвіти“ в урочищі Голоско.
  65. Про надання гр. Іванусі К. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стадників
  66. Про розгляд питання надання ОСББ “Вілаліон“ дозволу  на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Франка, 112.
  67. Про розгляд питання надання ОСББ “Сріблисте“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кримській, 47.
  68. Про розгляд питання надання гр. Ізотову О. А. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Пекарській, 53.
  69. Про скасування ухвали міської ради від 04.10.2016 № 1073 “Про відмову ТзОВ “Магнат-РР“ у продовженні терміну оренди земельної ділянки на вул. Городоцькій, 367/2“ та  продовження ТзОВ “Магнат-РР“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Городоцькій, 367/2.
  70. Про розгляд питання продовження ТзОВ “Харчовик“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 309.
  71. Про розгляд питання надання гр. Антонишин О. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Хуторівці.
  72. Про розгляд питання погодження гр. Кухті К. М. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М.Драгана, 10-а.

                                                                                                    Е.Колос

  1. Різне.

   

    Д1. Про внесення змін до ухвал міської ради від 29.06.2017 № 505 та від 14.07.2016 № 777

    Д2. Про створення комунальних некомерційних підприємств “Стоматологічна поліклініка“

    Д3. Про внесення змін до ухвали міської ради від 06.04.2017 № 1809 “Про затвердження Програми “Успішний педагог на 2017 рік“

    Д4. Про внесення змін до ухвали міської ради від 06.07.2006 № 78 та втрату чинності ухвали міської ради від 08.06.2017 № 2060

    Д5. Про внесення змін до ухвали міської ради від 15.05.2014 № 3418 “Про передачу вулично-дорожньої мережі вздовж трамвайної лінії до житлового масиву Сихів з балансу Галицької та Сихівської районних адміністрацій на баланс Львівського комунального підприємства “Львівавтодор“

    Д6. Про затвердження передавального акта ЛКП “Центр земельного кадастру та землеустрою“

    Д7. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова інженерних об’єктів та передачу їх ОСББ “Білий-Дім“

    Д8. Про втрату чинності пунктів 2, 3, 4 ухвали міської ради від 30.05.2013 № 2332 “Про внесення змін до ухвали міської ради від 28.02.2008 № 1579“

   Д9. Про прийняття матеріалів технічної інвентаризації, реєстрових книг, архівних справ щодо об’єктів нерухомого майна, які знаходяться на території м. Львова

   Д10. Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.12.2016 № 1374 “Про затвердження Програми навчання посадових осіб та депутатів Львівської міської ради на 2017 рік“

 

Опубліковано 14.07.2017