×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 68
Версія для друку

Порядок денний пленарного засідання 29.09.2016

  1. Інформація про результати діяльності Львівської місцевої прокуратури №1
    О.Мостиховський
  2. Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2016 рік.
    О.Іщук
  3. Про внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2016 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.
  4. Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011 № 120 “Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова“.
  5. Про внесення змін до ухвали міської ради від 14.07.2016 № 907 “Про затвердження Програми забезпечення вивезення та захоронення побутових відходів протягом червня-вересня 2016 року“.
  6. Про зарахування інвестування виконання ремонтних та будівельно-монтажних робіт ДП “Інтергал-Буд“ ТзОВ “Фірма Інтергал“ як внесок у соціально-економічний розвиток міста.
    І.Кулинич
  7. Про затвердження Положення про управління “Секретаріат ради“ Львівської міської ради та його структури.
    А.Забарило
    Ю.Лукашевський
  8. Про затвердження Програми підтримки закладів приватної форми власності, що здійснюють опіку та піклування над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, на період 2017-2020 років.
    А.Забарило
  9. Про надання згоди на створення органу самоорганізації населення – будинкового комітету “ОСН – Будинковий комітет жителів 5 будинку Рибної вулиці у місті Львові“
  10. Про надання згоди на створення органу самоорганізації населення – вуличного комітету “Хуторівка“
  11. Про затвердження Порядку виплати винагороди державним реєстраторам управління державної реєстрації Львівської міської ради.
  12. Про надання матеріальної допомоги
  13. Про викуп у ТзОВ “Три Корони Девелопмент“ для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна – роздягальні для спортсменів та споруди стадіону на вул. Городоцькій, 207                                                                           Г.Пайонкевич
  14. Про внесення змін до ухвали міської ради від 31.07.2014 № 3700 “Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Львова“.
    О.Рубай
  15. Про внесення змін до ухвал міської ради щодо розміщення дитячих та спортивних ігрових майданчиків на території м. Львова
    В.Шнайдер
    Л.Давидович
  16. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова зовнішніх  мереж водопостачання та водовідведення на вул. Кримській, 107.
  17. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова мереж зовнішнього освітлення на вул. Академіка Я. Підстригача, 3.
  18. Про прийняття у власність територіальної громади  м. Львова  зовнішніх  мереж водопостачання та водовідведення на вул. Жасминовій, 5.
    А.Мончак
  19. Про затвердження детального плану території у межах вул. Б. Хмельницького – вул. Новознесенської – вул. Механічної
    Ю.Чаплінський
  20. Про внесення змін до ухвали міської ради від 08.07.2010 № 3725 “Про затвердження переліку та меж скверів Шевченківського району м. Львова“
  21. Про затвердження ЛМКП “Львівтеплоенерго“ проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. В.Вернадського, 28-а, вул. Г. Хоткевича, 14-а, вул. Сихівській, 10-а, вул. В.Чукаріна, 1-а, вул. І. Кавалерідзе, 1-а, вул. О. Довженка. 7-а, просп. Червоної Калини, 55-а, просп. Червоної Калини, 103-а, вул. Б. Антоненка-Давидовича, 10-а.
  22. Про затвердження ЛМКП “Львівводоканал“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Академіка Є.Лазаренка, 25.
  23. Про затвердження ЛКП “Рембуд“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Трускавецькій – вул.І.Пулюя
  24. Про затвердження релігійній громаді Української православної Церкви Київського Патріархату парафії Успіння Пресвятої Богородиці Шевченківського району міста Львова проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Чигиринській (біля будинку № 31).
  25. Про затвердження ТзОВ “Львівський мотозавод“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на   вул. Городоцькій, 174.
  26. Про затвердження ТзОВ “Джентрі“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, 81-а.
  27. Про затвердження гр. Гризі А. П. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Є. Олесницького, 121.
  28. Про затвердження ТзОВ кафе “Дружба“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. І.Горбачевського, 22.
  29. Про затвердження ОСББ “Ініціатива“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. М. Скрипника, 25.
  30. Про затвердження гр. Карпенко Т. Є. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Вербовій, 15-а.
  31. Про затвердження гр. Вольській І. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Дунайській, 14-а.
  32. Про затвердження гр. Мазур Н. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки на вул. Скнилівській, 57-б.
  33. Про затвердження гр. гр. Мисак І. Р. та Нич О. Р. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу земельної ділянки у 6-му Заозерному провулку, 7.
  34. Про затвердження ЖБК “Карат“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Фр. Скорини, 40.
  35. Про затвердження ТзОВ “Ілта Львів“ проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на вул. Хлібній, 4.
  36. Про затвердження ТзОВ “Будімекс Проект“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. А. Лінкольна, 6-а
  37. Про затвердження ПрАТ “УВТК“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання земельних ділянок на вул. В. Навроцького, 6.
  38. Про затвердження гр. Савчак С. О. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на місцевості на вул. Гайдамацькій, 2-б.
  39. Про затвердження гр. Зелізняку В. Р. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. На Чвертях, 90-а та надання гр. гр.  Жмінковській М. П. та Юр В. В. дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на вул. На Чвертях, 88, вул. На Чвертях, 88-а.
  40. Про затвердження гр. Пономарьову О. М. та Пономарьову М. Є. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Б. Хмельницького, 172.
  41. Про затвердження релігійній громаді церкви “Віфанія“ християн віри євангельської проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. М. Скрипника, 2-а.
  42. Про затвердження гр. гр. Дунаєвій І. О., Шарабурі В. Р. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Героїв УПА, 73.
  43. Про затвердження гр. Данилишину Д. Р. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки на вул. Скнилівській у дачному кооперативі “Урожай“, ділянка № 120.
  44. Про розгляд питання затвердження Національному університету  “Львівська політехніка“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. М. Старицького (біля будинку № 5).
  45. Про розгляд питання затвердження Дніпропетровському національному університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Іванни Блажкевич, 12-а.
  46. Про внесення змін до ухвали міської ради від 18.12.2014 № 4217 “Про надання ПП “Галичина-К“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості на вул. Сяйво, 9“ та затвердження ПП “Галичина-К“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Сяйво, 9.
  47. Про внесення змін до ухвали міської ради від 21.04.2016 № 459 “Про надання ТзОВ “Львівський харчопереробний завод “Еталон“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 183“.
  48. Про внесення змін до ухвали міської ради від 26.05.2016 № 562 “Про продовження ТзОВ “Вантажна база ЛЗТА“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Городоцькій, 355-б“.
  49. Про розгляд питання внесення змін до ухвали міської ради від 12.07.2012 № 1664 “Про користування ТДВ “Львівагромашпроект“ земельними ділянками на вул. Є. Олесницького, 28“.
  50. Про розірвання договору оренди землі  від 08.08.2012 № Ш-2623.
  51. Про розірвання договору оренди землі від 22.04.2010 № С-1714.
  52. Про вилучення за згодою з користування ПП “Регіон-Авто“ земельної ділянки на вул. Польовій, 46, вул. Польовій, 46-а.
  53. Про продовження ТзДВ спільному українсько-польському довірчому товариству з додатковою відповідальністю “С.А.Т.“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Ярослава Мудрого, 9-б (пл. Князя Святослава, 11).
  54. Про продовження ТзОВ “Укрзахідбуд-гарант“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Хорватській, 12-14.
  55. Про продовження ТзОВ “Метал Холдінг“ терміну оренди земельної ділянки на вул. В. Навроцького, 1, вул. В. Навроцького, 1-а.
  56. Про продовження ТзОВ “Інвестиції УП“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Залізничній, 7.
  57. Про продовження ПМП “Вогнеборець“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Залізничній, 7.
  58. Про продовження ПП “ВІТУС“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Стрийській, 67.
  59. Про продовження ТзОВ “Амфіон“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, 1.
  60. Про продовження підприємству “Готельно-навчальний комплекс “Гетьман“ об’єднання профспілок Львівщини терміну оренди земельної  ділянки на вул. Володимира Великого, 50.
  61. Про продовження фізичній особі – підприємцю Федорківу Ярославу Семеновичу терміну оренди земельної ділянки на вул. Хуторівці – вул. Г.Хоткевича.
  62. Про продовження ФОП Семеновій О. С. терміну оренди земельної ділянки на   вул. Кульпарківській – вул. І. Виговського.
  63. Про розгляд питання продовження ТзОВ “Магнат-РР“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Городоцькій, 367/2.
  64. Про передачу ТзОВ “Техніка для бізнесу“ земельної ділянки на вул. Козельницькій, 1-а.
  65. Про надання гр. Булі Л. Ф. земельної ділянки на вул. Стрийській, 284.
  66. Про надання середній загальноосвітній школі № 100 дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І.Величковського, 58.
  67. Про надання управлінню природних ресурсів та регулювання земельних відносин департаменту містобудування дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Кибальчича, 17.
  68. Про надання ОСББ “На Бортнянського 51“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Д.Бортнянського, 51.
  69. Про надання релігійній громаді Української автокефальної православної Церкви парафії вмч. Пантелеймона Франківського району м. Львова дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Княгині Ольги – вул. Академіка А. Сахарова.
  70. Про надання ТзОВ “Епіцентр К“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки вул. Городоцькій – вул. Збиральній.
  71. Про надання ПАТ “Агрофірма “Провесінь“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 8.
  72. Про надання ТзОВ ВТП “Бодекс“ дозволу на зміну цільового призначення земельної ділянки та виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 230-а.
  73. Про розгляд питання ТзОВ “Кіносвіт“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на просп. Т.Шевченка, 3 – пл. Галицькій, 15.
  74. Про надання ПНВП “Резон“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Зеленій,149-д.
  75. Про надання гр. Вороновській Р. Б. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на просп. Червоної Калини, 9.
  76. Про надання гр. Бучинському А. О. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Панаса Мирного, 22.
  77. Про надання гр. Петруху А. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Героїв УПА, 73.
  78. Про надання ТзОВ “Екран“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Героїв УПА, 71.
  79. Про надання ТзДВ “Гал-кат“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на Конюшинній, 14.
  80. Про надання гр. Панкевичу Р. Я. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Кульпарківській, 115.
  81. Про надання гр. гр. Катерині В. П. та Бадан Н. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Рахівській, 56.
  82. Про надання гр. гр. Катерині В. П. та Бадан Н. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Рахівській, 56.
  83. Про надання гр. гр. Катерині В. П. та Бадан Н. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Рахівській, 56.
  84. Про надання вищому навчальному закладу “Львівський кооперативний коледж економіки і права“ дозволу на виготовлення технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельних ділянок на вул. Клепарівській, 11, вул. Золотій, 6, вул. Золотій, 10.
  85. Про надання ПП “Трансєвроком“ дозволу на виготовлення документації із землеустрою на земельну ділянку на вул. Зеленій, 145.
  86. Про надання ПАТ “Концерн Галнафтогаз“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вул. Богданівській, 15-а.
  87. Про надання ТзОВ “Інкомтранс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Академіка О.Богомольця, 11.
  88. Про надання ОСББ “Сарматія“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка, 70-б.
  89. Про надання ТзОВ “Санов“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості на вул. Городницькій, 47.
  90. Про надання ТзОВ “Офіс-7“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на просп. В. Чорновола, 63-а.
  91. Про передачу гр. Василиків Г. В. земельної ділянки на вул. Тракт Глинянський, 101.
  92. Про розгляд питання гр. Білику І. С. у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі земельної ділянки на вул. Нагірній, 82.
  93. Про розгляд питання надання ТзОВ “Софіт ЛВ“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 113.
  94. Про розгляд питання надання гр. Устіновій Н. Ю. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Генерала Т.Чупринки, 96.
  95. Про розгляд питання надання гр. Гапон Г.-І. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Біговій, 15.
  96. Про розгляд питання затвердження громадянам – інвалідам війни, учасникам бойових дій в Афганістані, учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС, членам ЛОО ВГО “Товариство Українських Офіцерів“ проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок обмежених вул. Проектованою, VI – вул. Нагірною.
  97. Про надання гр. Федоричу А. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Пирогівці
  98. Про надання громадянам дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічних документацій із землеустрою.
  99. Про затвердження громадянам проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок.
    С.Коровайник
  1. Різне.

    Д1. Про захист інтересів учасників АТО – мешканців м. Львова
    Д2. Про укладення договору позички квартири
    Д3. Про внесення змін до ухвали міської ради від 11.04.2013 № 2253 “Про затвердження списку народних засідателів Личаківського районного суду м. Львова“
    Д4. Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.06.2015 № 4849 “Про затвердження списку народних засідателів Шевченківського районного суду м. Львова“
    Д5. Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.08.2015 № 5099 “Про затвердження списку народних засідателів Франківського районного суду м. Львова“
    Д6. Про внесення змін до ухвали міської ради від 31.03.2016 № 351 “Про утворення робочої групи для підготовки Статуту територіальної громади м. Львова“
    Д7. Про передачу дахової котельні на вул. С. Васильченка, 14 ОСББ “Васильченка 14“

 

   Міський голова                                                                                      А.Садовий

 

 Опубліковано: 23.09.2016