×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 65
Версія для друку

Порядок денний пленарного засідання 19.06.2015

1. Про створення інспекції державного архітектурно-будівельного контролю Львівської міської ради.Г.Пайонкевич
2. Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2015 рік.О.Іщук
3. Про внесення змін до ухвали міської ради від 31.07.2014 № 3700 “Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м.Львова“.
4. Про внесення змін до переліку об’єктів, видатки на які у 2015 році будуть проводитись за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова.
5. Про надання дозволу ЛКП “Збиранка“ на отримання кредиту від Північної Екологічної Фінансової Корпорації (НЕФКО) на реалізацію проекту відкачування інфільтрату і надання муніципальної гарантії Північній Екологічній Фінансовій Корпорації (НЕФКО) з метою гарантування виконання зобов’язань ЛКП “Збиранка“.
6. Про затвердження інвестиційного проекту для будівництва автобусних станцій для відправлення автобусів у Бібрському та Ходорівському напрямках на вул. Пасічній – вул. Зеленій та у Городоцькому напрямку на вул. Городоцькій – вул. Збиральній.
7. Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.03.2015 № 4408 “Про затвердження Програми організації і проведення громадських та інших робіт тимчасового характеру у м. Львові на 2015 - 2017 роки“.
8. Про внесення змін до ухвали міської ради від 27.01.2011 № 120 “Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території м. Львова“ (зі змінами).
9. Про внесення змін до ухвали міської ради від 14.07.2011 № 664 “Про затвердження Положення про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки“.
10. Про звільнення управління капітального будівництва Львівської міської ради від сплати інвестиційного внеску у створенні та розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Львова.
11. Про списання заборгованості Курії Львівської Архиєпархії Української греко-католицької Церкви зі сплати орендної плати за землюІ.Кулинич
12. Про обрання секретаря ради.А.Садовий
13. Про затвердження Програми «Дитячий тренер».В.Шнайдер
14. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова інженерних об'єктів.
15. Про прийняття у власність територіальної громади м.Львова насосної станції на вул. Під Голоском,12-а.
16. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова теплового пункту на вул. Героїв УПА, 78-б.В.Олійник
17. Про затвердження Програми реабілітації осіб, які перенесли інсульт, на 2015-2016 роки.
18. Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.06.2014 № 3432 “Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян м. Львова“.І.Кобрин
19. Про прийняття у власність територіальної громади м. Львова пам’ятного знака “Громадянам Львівщини, полеглим у війні в Афганістані 1979-1989рр.“, розташованого у сквері на вул. Батуринській.О.Удовенко
20. Про передачу на баланс ЛКП “Залізничнетеплоенерго“ об’єкта “Будівництво котельні з влаштуванням когенераційних установок 1мВт для теплозабезпечення житлового масиву Рясне-2 у м.Львові“.В.Кметик
21. Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.03.2015 № 4412 «Про затвердження переліків адміністративних послуг».В.Щир
22. Про надання Поштамту – Центру поштового зв’язку № 1 Львівської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку “Укрпошта“ в оренду нежитлових приміщень на вул. Похилій, 3.
23. Про надання Представництву американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу в оренду нежитлового приміщення на вул. І.Федорова, 27.
24. Про створення комунальної установи “Львівський міський центр приватизації державного житлового фонду“.
25. Про надання відділу освіти Сихівського району управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради в оренду нежитлових приміщень на вул. Б. Антоненка-Давидовича, 6.
26. Про надання Львівському комунальному підприємству «РАС» Залізничного району в оренду нежитлового приміщення на вул..С.Петлюри,2а
27. Про надання в оренду нежитлових приміщень Львівському комунальному підприємству «Старий Львів» на вул. М.Лисенка,19.
28. Про надання в оренду нежитлових приміщень Львівському комунальному підприємству «Господар» на вул. М. Лисенка, 19.
29. Про надання в оренду нежитлових приміщень Щукіній Любові Миколаївні на вул. Кирила і Мефодія, 31.І.Свистун
30. Про резервування земельних ділянок на вул. Під Голоском для подальшої реалізації на земельних торгах (аукціоні).
31. Про продаж ТзОВ «Січовик» земельної ділянки на вул. Кульпарківській,145.
32. Про продаж гр.Шморгуну В.І. земельної ділянки на вул.Б-І Антонича, 20-б.
33. Про продаж земельної ділянки на вул. Стрийській (біля іподрому, ділянка2) з аукціону під забудову.
34. Про включення до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення під приватизованими об’єктами нерухомості земельної ділянки на вул. Б.Хмельницького, 101 для продажу ТзОВ «Львівське виробничо-монтажне підприємство «Львівметаліст».
35. Про включення до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення під приватизованими об’єктами нерухомості земельної ділянки на вул. Коломийській,18 для продажу гр. Мельник Г. З.
36. Про затвердження Львівській обласній раді проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Т.Шевченка,311.
37. Про затвердження гр. гр. Михасіву В. Г., Сапію І. С., Смірнову І. М., Бразі Джузеппе проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зеленій, 212-б.
38. Про затвердження гр. Гавор Г. Б. проекту землеустрою щодо надання земельної ділянки у 3-му Заозерному провулку, 2.
39. Про затвердження ТзОВ “Карт-Бланш“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Ярослава Мудрого, 10-а.
40. Про затвердження гр. Стахіву З. Т. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки у власність на вул. Мисливській,20.
41. Про затвердження гр. Ходус Г. І. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки в урочищі ″Голоско″.
42. Про затвердження гр. гр. Курочці М. І., Курочці О. М., Курочці Н. М. та Курочці І. М. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Зигзаг, 6.
43. Про затвердження ТзОВ “Компанія Інтерстандарт“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Т.Шевченка, 323.
44. Про затвердження гр. Гроню Р. В. проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Орній, 3-б.
45. Про затвердження гр. Мішину О. С. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Донецькій, 16.
46. Про затвердження фізичній особі – підприємцю Юзьківу Л. В. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Промисловій, 50/52.
47. Про розгляд питання затвердження гр. Козак М.К. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Вершницькій, 14.
48. Про затвердження ЛМКП “Львівтеплоенерго“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Городоцькій, 225.
49. Про затвердження Львівському дошкільному навчальному закладу яслам-садку № 118 Львівської міської ради Львівської області технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Дністерській, 7-а.
50. Про затвердження ПАТ “Концерн Галнафтогаз“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та надання земельної ділянки на просп. Червоної Калини, 34-а.
51. Про затвердження ПАТ “Концерн Галнафтогаз“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок, на які поширюється право сервітуту, на просп. Червоної Калини, 34-а.
52. Про затвердження ПП ЮФ “Аміда“ технічної документації щодо поділу земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. М. Некрасова, 36.
53. Про затвердження ПАТ “Концерн Галнафтогаз“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на вул. Широкій, 97.
54. Про затвердження ПП “Віктор-Сервіс“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на місцевості та надання земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 99-в.
55. Про затвердження гр. Левашову В. П. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. Здоров’я, 9.
56. Про затвердження гр. гр. Соломчак О. Я., Босаку Є. П. та Самохвалову В.М. технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. Стрийській, 292-а, вул. Стрийській, 292-б, вул. Стрийській, 292-в, вул. Стрийській, 292-г.
57. Про затвердження фізичній особі – підприємцю Стасіву А. Г. технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та надання земельних ділянок на вул. Стрийській, 202.
58. Про затвердження гр. Маслюк Г. Д. технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання земельної ділянки на вул. М. Лисенка, 23-б.
59. Про затвердження ФОП Турок Л. М. технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Тролейбусній, 1.
60. Про внесення змін до ухвали міської ради від 03.12.2009 № 3114 “Про затвердження меж парку “Горіховий гай“.
61. Про внесення змін до ухвали міської ради від 21.05.2009 № 2664 “Про затвердження меж зеленої зони “Майорівка“ у м. Львові“.
62. Про внесення змін до ухвали міської ради від 05.04.2012 № 1426 “Про передачу членам обслуговуючого кооперативу “Садове товариство “Здоров'я на Збоїськах“ та обслуговуючому кооперативу “Садове товариство “Здоров'я на Збоїськах“ земельних ділянок в урочищі Збоїща“.
63. Про внесення змін до ухвали міської ради від 05.04.2012 № 1426 “Про передачу членам обслуговуючого кооперативу “Садове товариство “Здоров’я на Збоїськах“ та обслуговуючому кооперативу “Садове товариство “Здоров’я на Збоїськах“ земельних ділянок в урочищі Збоїща“.
64. Про внесення змін до ухвал міської ради від 24.10.2013 № 2793 та від 18.12.2014 № 4241.
65. Про внесення змін до ухвали міської ради від 18.12.2014 № 4208 “Про продовження ТзОВ ПВП “Ладекс“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Зеленій, 115-б“.
66. Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.06.2014 № 3547 “Про погодження гр. гр. Мисак І. Р. та Нич О. Р. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у 6-му Заозерному провулку, 7“.
67. Про внесення змін до ухвали міської ради від 05.07.2007 № 1105 «Про визначення переліку земельних ділянок, які підлягають реалізації на конкурентних засадах для забезпечення виконання підготовки програми фінальної частини чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012» у м.Львові».
68. Про внесення змін до ухвали міської ради від 24.10.2013 № 2811 «Про погодження місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для створення індустріального парку м. Львова на вул. Північній (ділянка 2-1 та ділянка 2-2) у промисловій зоні «Сигнівка».
69. Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.03.2015 № 4506 “Про продовження ТзОВ “Мадлен“ терміну оренди земельної ділянки на пл. Різні, 8“.
70. Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.03.2015 № 4514 "Про погодження ТзОВ "Абіо" місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. В. Липинського, 54".
71. Про скасування ухвали міської ради від 15.12.2011 № 1047 «Про погодження гр. Кучерук Є. С. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Уласа Самчука (біля будинку № 28)».
72. Про скасування ухвали міської ради від 10.07.2008 №1996 «Про скасування ухвали міської ради від 10.07.2008 № 1996 “Про користування гр. Чернюком А. Г. земельною ділянкою на вул. І. Котляревського, 47 у м. Львові»
73. Про розірвання договору оренди землі від 24.04.2009 № С-1424 та втрату чинності ухвали міської ради від 15.05.2014 № 3398 “Про надання гр. гр. Купчак Н. В. та Яремі Т. Є. дозволу на виготовлення документації із землеустрою для оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку на вул. Стрийській, 113“.
74. Про розірвання договору оренди землі від 21.12.2006 № С-630.
75. Про продовження ПП “Львів-Стиль“ терміну оренди земельних ділянок на вул. Коломийській, 7.
76. Про продовження ТзОВ “Омега-Львів“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Під Голоском, 17.
77. Про продовження ФОП Морозовій Т. І. терміну оренди земельної ділянки на вул. Садовій, 2-а.
78. Про продовження ПАТ “Концерн Галнафтогаз“ терміну оренди земельної ділянки на вул. В. Липинського, 54-а.
79. Про продовження СТ “Народна торгівля“ терміну оренди земельних ділянок на просп. Червоної Калини, 94.
80. Про продовження ПАТ ″Укртелеком″ терміну оренди земельних ділянок на вул. Городоцькій, 284.
81. Про продовження ТзОВ фірма “ДАКС“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Любінській, 10.
82. Про продовження ТзОВ “Сонячне сяйво“ та гр. Путасу Ю. В. терміну оренди земельної ділянки на пл. Соборній, 16.
83. Про продовження ТзОВ “Комерційний центр “Зевс“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Промисловій, 50/52.
84. Про продовження гаражному кооперативу “Зодіак-Львів“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Хлібній, 4.
85. Про продовження гаражному кооперативу “Сільмаш“ терміну оренди земельної ділянки на вул. Зоряній, 7.
86. Про надання гр. гр. Александренко А. В., Менцінському А. Р. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. Т.Шевченка, 73-г.
87. Про надання ОСББ «Котляревського, 49» дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І.Котляревського, 49.
88. Про надання ОСББ “На Софіївці“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Франка, 122-а.
89. Про надання дозволу ТзОВ “Львів стандартбуд“ на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 48.
90. Про надання гр. Крикавському В. Є. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Роксоляни, 77.
91. Про надання гр. Вербицькому С. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Прилбицькій, 4.
92. Про надання гр. Якимець-Грицан Г. М. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Вишневій, 4.
93. Про надання ТзОВ ″Онур Конструкціон Інтернешнл″ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок на місцевості на вул. Авіаційній, 7.
94. Про надання ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т.Шевченка, 317-н.
95. Про надання ОСББ “Ярославенське“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Я. Ярославенка, 29.
96. Про надання гр. Савинцю В. В. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Хімічній, 4-д.
97. Про надання ЗАТ “Весна-захід“ та гр. гр. Забігайло О. Р., Ковпаку В. Й., Костинському Б. О., Шемечку С. П., фізичній особі - підприємцю Кривеню В. В., дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 212.
98. Про надання державному підприємству “Національний академічний український драматичний театр імені Марії Заньковецької“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Бескидській, 31.
99. Про надання ТзОВ “Автогараж“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Пасічній.
100. Про надання ТзОВ “Тактик“ дозволу на виготовлення документації із землеустрою на земельну ділянку на вул. Кукурудзяній, 4.
101. Про надання ТзОВ “Стрийський ринок“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. І.Франка, 81.
102. Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Клепарівській, 39-а.
103. Про надання ДП “Арена Львів“ дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки на вул. Стрийській – кільцевій дорозі.
104. Про надання згоди на укладення договору суперфіцію на земельну ділянку на вул. І.Миколайчука, 9.
105. Про надання ТзОВ “Львів Буд Покізол“ згоди на зміну цільового призначення земельної ділянки, погодження місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Під Голоском, 4.
106. Про погодження ПП “Грааль ДЛД-12“ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Стрийській, 119.
107. Про погодження гр. Кулинич С. В. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 219-а.
108. Про погодження гр. Яричу В. Я. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Мучній, 52.
109. Про погодження СГТ «Червона калина» місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок обмежених вул.Лукасевича - вул.Брюховицькою -лісовим масивом Брюховицького лісництва
110. Про погодження ЛМКП “Львівтеплоенерго“ місця розташування земельної ділянки і надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О. Довженка, 22-а.
111. Про погодження ТзОВ “Львівське підприємство промислового залізничного транспорту“ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Кульпарківській, 93.
112. Про погодження ЛКП ″Залізничнетеплоенерго″ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Сяйво, 18-а.
113. Про погодження гр. Гуді А. М. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Є. Ярошинської, 11-а.
114. Про погодження громадянам (членам садівничого кооперативу “Алмаз-1“) місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Голоско.
115. Про погодження ПАТ “Львівобленерго“ місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у районі Голосківського кладовища в урочищі Збоїща.
116. Про погодження вилучення для суспільних потреб об’єктів нерухомого майна, земельних ділянок та прав на них у межах промислової зони “Сигнівка“ і промислової зони “Рясне-2“.
117. Про розгляд питання надання земельних ділянок на вул. Рахівській, 27, вул. Рахівській, 29.
118. Про надання громадянам дозволу на виготовлення проектів землеустрою.
119. Про затвердження громадянам проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і технічних документацій із землеустрою та передачу громадянам у власність, спільну сумісну власність та оренду земельних ділянок. С.Коровайник
120. Про затвердження ТзОВ “Дублянибудпостач“ проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок на вул. І.Котляревського, 49 (ухвала прийнята на пленарному засіданні 23.04.2015, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
121. Про затвердження ТзОВ “Стрийський ринок“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. І.Франка, 81 (ухвала прийнята на пленарному засіданні 23.04.2015, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
122. Про надання членам садово-городнього кооперативу “Червона калина“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. І. Лукасевича (ухвала прийнята на пленарному засіданні 23.04.2015, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
123. Про погодження гаражному кооперативу № 15 місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул. М. Максимовича, 11 (ухвала прийнята на пленарному засіданні 23.04.2015, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розглд).
124. Про затвердження Львівському обласному кооперативному міжгосподарському об'єднанню по агропромисловому будівництву “Львівоблагпропромбуд“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та наданні земельної ділянки на розі вул. Варшавської – вул. Соснової (ухвала прийнята на пленарному засіданні 19.03.2015, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
125. Про затвердження ПП “Бізнесінвест груп“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. В.Симоненка, 6-а – 10 (ухвала прийнята на пленарному засіданні 21.05.2015, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
126. Про затвердження ТзОВ “Львівський дорожній навчально-курсовий комбінат“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Пасічній, 49-а (ухвала прийнята на пленарному засіданні 21.05.2015, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
127. Про надання гр. Сувалі О. І. дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної та проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Хуторівці, 23 (ухвала прийнята на пленарному засіданні 21.05.2015, зупинена міським головою та направлена із зауваженнями на повторний розгляд).
Г.Пайонкевич

На пленарному засіданні до порядку денного були включені як додаткові наступні питання:

Про внесення змін до ухвали міської ради від 30.05.2013 № 2308 “Про затвердження Програми забезпечення житлом молодих сімей та одиноких молодих громадян м. Львова на 2013-2017 роки“
Про внесення змін до ухвали міської ради від 21.06.2007 № 939 “Про порядок взаємодії міської ради з Львівським регіональним управлінням державної спеціалізованої фінансової установи державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву при наданні пільгових довготермінових кредитів за рахунок коштів міського бюджету м. Львова“
Про затвердження переможця конкурсу з вибору керуючої компанії Львівського індустріального парку “Рясне-2“
Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.03.2015 № 4497 “Про затвердження переліку підприємств, які відповідають критеріям, визначеним Програмою сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015 рік, затвердженою ухвалою міської ради від 29.01.2015 № 4270“
Про затвердження списку народних засідателів Шевченківського районного суду м. Львова
Про внесення змін до ухвали міської ради від 23.04.2015 № 4559 “Про надання згоди на прийняття у комунальну власність територіальної громади м. Львова майнового комплексу на вул. Повітряній, 99“
Про надання згоди на виконання ремонтних та будівельно-монтажних робіт 
Про присвоєння імені середній загальноосвітній школі № 27 з поглибленим вивченням інформаційних технологій та іноземних мов з 1-го класу м. Львова 
Про внесення змін до ухвали міської ради від 23.04.2015 № 4531 “Про затвердження Програми розвитку кінематографії у м. Львові на 2015-2017 роки“
Про надання громадській організації “Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих“в оренду нежитлових приміщень на     вул. М. Грушевського, 16 
Про надання громадській організації “Центр технологічних рішень “Декодед“ в оренду нежитлових приміщень на вул. А. Тесленка, 2
Про внесення змін до ухвали міської ради від 07.06.2007 № 897 “Про врегулювання питань оренди майна територіальної громади м. Львова“ (зі змінами)
Про затвердження управлінню капітального будівництва Львівської міської ради проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. В. Щурата – вул. Дж. Ленона
Про затвердження ПП “К Плюс “Наш дім“ проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 12
Про затвердження МПП "Романтик" проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Б. Хмельницького, 109
Про надання громадянам – членам обслуговуючого кооперативу “Садівниче товариство “Підголоско“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок в урочищі Голоско
Про внесення змін до ухвали міської ради від 21.05.2015 № 4684 “Про затвердження ТзОВ “Марком-захід“ технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки на вул. Княгині Ольги, 95 та затвердження ПП “Укрспецзахід“ технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) і надання земельної ділянки на вул. Княгині Ольги, 95“
Про внесення змін до ухвали міської ради від 21.05.2015 № 4680 “Про затвердження Об’єднанню співвласників будинків першого молодіжного житлового комплексу проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки та надання земельної ділянки на просп. Червоної Калини, 37, 39, 41, 43, 45, 47, 49“
Про надання гр. Левицькій І. В. дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Зустрічній, 15
Про погодження ПП “Озерна алея“ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Володимира Великого, 2-а

Про погодження гр. гр. Бас О. П., Васеєву М. С. та  Тичківському  М. І. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Я. Ярославенка, 11-а,15
Про погодження гр. Олійнику І. Ю. місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. О. Шумського, 13
Про погодження СГТ “Червона калина“ місця розташування земельних ділянок та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, обмежених вул. І. Лукасевича – вул. Брюховицькою – лісовим масивом Брюховицького лісництваПро погодження меж парку “Замарстинівський“ та надання ЛКП “Зелений Львів“ дозволу на виготовлення проекту з організації та встановлення меж території рекреаційного призначення для збереження та використання парку
Про погодження ЛКП “Львівсвітло“ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Т. Шевченка (промзона “Рясне-2“)
Про погодження Національному університету “Львівська політехніка“ місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. М. Пимоненка, 17

Міський голова                                                                                                         А.Садовий