Версія для друку

Влодко Лучишин про долю двох львівських парків: одному дадуть межі, інший - офіційно реєструють

Поки львів'яни доїдали пасочки, депутати з екологічної комісії підтримали напередодні два питання, які стосуються збереження рекреаційних об’єктів у Львові – парку «Горіховий гай» і парку на вулиці Роксоляни.
Гарні новини пояснює голова цієї комісії, що водночас є депутатом від Самопомочі у Львівській міській раді Влодко Лучишин.
1.Горіховий гай нарешті отримає межі, що означатиме - ніякої забудови у ньому не буде! Принаймні так вирішила профільна комісія і якщо такими одностайними виявляться і решта депутатів - 36 га парку так і залишаться парком!
2.Також понад 20 га землі депутати з екологічної комісії хочуть офіційно відвести під парк на Роксоляни й віддати його на баланс ЛКП «Зелений Львів».
Голова екокомісії Володимир Лучишин також поділився, що на свої межі чекає сквер біля ветеринарного університету. Проєкт ухвали про включення цієї території у перелік скверів вже готується.
 
 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.