×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Руслан Кошулинський: «Будівництво крематорію у Львові — наразі недоцільне!»

Комісія фінансів та планування бюджету не підтримала будівництво крематорію у Львові. Про це по завершенню засідання повідомив керівник фракції ВО «Свобода» у ЛМР Руслан Кошулинський .

«90% львів'ян є християнами, а в християнській традиції поховання немає обряду кремації», - пояснює Руслан Кошулинський.

«Крім того, не було жодного звернення від українських церков до Львівської міськради щодо побудови крематорію. Жодна українська церква станом на сьогодні не скасувала традиційний обряд поховання у землю та не внесла у свої традиції обряд кремування», - продовжує депутат. 

Також Руслан Кошулинський наголосив, що витрачати кошти з міського бюджету на побудову крематорію в умовах епідемії коронавірусу — нераціонально.

«Відтак, вважаємо будівництво крематорію у Львові недоцільним, адже на це немає запиту ані від населення, ані від представників духовенства», - підсумував Руслан Кошулинський.

Примітка: Публікації в рубриці «Трибуна депутата»  є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.