×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

«Добре, коли депутат чує свою громаду»: Остап Доскіч зустрівся з представниками громадських організацій Знесіння

Депутат Львівської міської ради від «Європейської Солідарності» Остап Доскіч днями побував у мікрорайоні Знесіння, від якого, власне, свого часу обирався у міську раду. Живе спілкування та комунікація із тими, хто довірився тобі, з ким починав політичну кар’єру – один із головних принципів роботи пана Доскіча.  Тож він зустрівся, зокрема, з членами ГО «Відродження Знесіння», а також представниками інших громадських організацій.

  • Мені дуже приємно вкотре зустрітися з цими людьми, вислухати їх, обговорити певні питання і проблеми, яких у Личаківському районі не бракує, - розповідає Остап Доскіч. – Ці люди п’ять років тому довірилися мені і я не маю права на помилку. Я зобов’язаний їх підтримати і допомогти. Тож вже будуємо плани на наступну «п’ятирічку».

Зустріч відбувалася на території храму Пресвятої Богородиці-Володарки України, настоятель якого отець Зіновій організував тут чимало важливих ініціатив для громади – тут діє і Центр денного дозвілля, і благодійна кухня, і соціальна пральня та майстерня по ремонту одягу, і гуманітарний центр по прийому та видачі одягу, соціальна перукарня, спортзал тощо. Діяльність усіх цих проєктів іще більше гуртують громаду мікрорайону Знесіння. 

  • Це дуже добре, коли депутати чують своїх людей, свою громаду, а не ховаються за високими кабінетами і, як-то кажуть, йдуть в народ лише перед черговими виборами, - каже отець Зіновій. – У нас є можливість донести нашому депутатові інформацію з перших вуст і отримати компетентну, вичерпну відповідь. Такі зустрічі для нас вже стали традиційними.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.