×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Гідравлічні випробовування та випробовування терпіння львів’ян

Депутат Львівської міської ради Ігор Телішевський вважає, що допоки не закінчиться карантин, або пік захворюваності не спаде, проводити гідравлічні випробовування – нерозумно та недоцільно.

15 квітня 2020 року заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк виступила з заявою, про відтермінування гідравлічних випробувань у Львові до закінчення карантину: «Під час карантину гідравлічні випробування ми проводити не будемо, ми їх будемо проводити після. Тому що зараз, під час нелегкого періоду люди повинні мати гарячу воду».

«Якщо у мерії вважають, що карантин вже завершився, то ось статистика: станом на 15 квітня у Львові було зафіксовано 113 випадків інфікування COVID-19. Сьогодні, 15 червня на Львівщині 2933 пацієнтів хворих на COVID-19. Епідемія не закінчилась, карантин не послаблюють та не збираються завершувати, то чому у Львові проводять гідравлічні випробування?», - заявив Ігор Телішевський.

«Невже в міській раді забули про сім’ї з дітьми, які щодня залишаються вдома, виконуючи вказівки щодо самоізоляції? Чи може в міській раді вже й не беруть до уваги потреби людей з інвалідністю та людей похилого віку, які також в умовах карантину ще більш вразливі, тим паче без належного водопостачання?

Вкотре звертаюсь до львівської мерії: дотримуйтесь своїх обіцянок, не суперечте своїм словам. Гідравлічні випробовування потрібні, але їхня тривалість та дискомфорт, який вони створюють, поза межами здорового глузду», - додав він.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.