Версія для друку

“Art Music Dance” відкриває шлях на сцену дітям з особливими потребами

Нещодавно у приміщенні Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу, що на вул. Пулюя 36, відбувся всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв Art Music Dance.

Як розповів депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, на одній сцені свою творчість продемонстрували талановиті, амбітні колективи та сольні виконавці з різних куточків України, вихованці музичних шкіл, палаців культури, а також дитячих будинків та інтернатів. Діти з особливими потребами були в рівних умовах і показали свої таланти, а також отримали нагороди.

«Юні артисти здивували глядачів яскравими номерами і довели, що вони-діти, які щиро захоплюють своїми талантами і жагою до життя! Приємно, що проводяться такі заходи, де діти з певними вадами почувають себе на рівних з іншими дітьми. Вони тягнуться за ними, адже це для них стимул ставати щодня кращими. Чужих дітей не буває!», - зазначив Ігор Зінкевич.  

"Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв “Art Music Dance” відкриває шлях на велику сцену дітям з особливими потребами", - зауважила керівниця ВП ГО “Центр” Світ очима дітей ” Мар’яна Громиш.

Організатори фестивалю висловлюють подяку всім хто був причетний до його організації, всім меценатам і небайдужим.А саме : Михайлові Мартиняку - Приватне науково-виробниче підприємство "Резон"; Руслану Боднарчуку - ( Coca-Cola) Львівська філія іноземного підприємства "Кока-Кола Беверіджиз Україна Лімітед"; Кобрину Ігореві - Начальник управління соціального захисту в Львівській Міській Раді; Яні Банк - компанія “IDEA.com”; Маковському Євгену - ТОВ «Акваполімер Інжиніринг»; Сенчишин Юлії Туристична компанія "АМОРЕ"; ТОВ "АртХаус Буд"; Ігорю Зінкевичу - ГО"Varta1".

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.