Версія для друку

Для духовного розвитку дітей нам треба прикладати максимум зусиль, - Сергій Івах

Учора, 12 грудня, на пленарному засіданні ЛМР депутат Сергій Івах звернувся до голів Львівської обласної державної адміністрації та Львівської обласної ради, а також до голови постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації з пропозицією передбачити безкоштовне відвідування музеїв, театрів та інших історико-культурних закладів учнями та дітьми ДНЗ Львова та Львівської області.

«Діти Львова та Львівської області мають мати можливість безкоштовно відвідувати музеї і театри Львова! Адже коли ми говоримо про духовність та патріотичне виховання, то маємо розуміти, що для їх розвитку нам треба прикладати максимум зусиль», - зазначив Сергій Івах.

Депутат наголосив, що 2020 рік пройде під гаслом року культури у Львові, а тому спільними зусиллями ми повинні максимально  долучатися до патріотичного виховання наших дітей!

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.