×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Львові вдруге проведуть благодійний аукціон на підтримку бійця Сергія Загасайла – Валерій Веремчук

У вівторок, 22 жовтня, у Львові вдруге відбудеться благодійний аукціон на підтримку ветерана АТО Сергія Загасайла. Після важкого поранення навесні 2014 року біля Словʼянська молодий чоловік потребує тривалої і вартісної реабілітації, щоб звестися на ноги.

Про це повідомив депутат ЛМР, керівник фракції «Народний контроль» у ЛМР Валерій Веремчук.

Депутат також зазначив, що організаторами вечора є «Народна Самооборона» Львівщини, Центр допомоги сім'ям учасників АТО, НВЦ «Гайдамацька Січ» і Львівський Будинок Офіцерів. Лотами на аукціоні стануть картини, які створили дружини, матері АТОвців, волонтери.

Нагадаємо, що перший аукціон для допомоги Герою відбувся влітку. Тоді вдалося зібрати 65 тисяч гривень.

«Всі кошти ми передали Сергієві, щоб він міг продовжити реабілітацію. Найкраще її проходити у центрі «Модричі» у Трускавці. Туди потрібно їздити 3-4 рази в рік. Один курс триває 3-4 тижні, а один день перебування у центрі вартує 4200 гривень. Тому кошти дуже потрібні і надалі. Тож запрошую всіх долучитися до нашого благодійного вечора, підтримати Сергія та його рідних», - говорить депутат ЛМР, керівник «Народної Самооборони» Львівщини Валерій Веремчук.

Благодійний вечір розпочнеться о 18:00 у Центрі Довженка (пр. Червоної Калини, 81). Ведучі – Влодко Лучишин, Зоряна Ханькова.

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.