×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Рясному-2 встановлять 11 камер відеонагляду

Уже цього року у мікрорайоні Рясне-2 встановлять 11 камер відеонагляду - біля СЗШ №100,  на дитячих майданчиках і пішохідних переходах.

Про це на своїй публічній сторінці у Фейсбук повідомив заступник голови інженерної комісії ЛМР, депутат фракції «Народний контроль» ЛМР Віталій Свінціцький, який навесні ініціював процес посилення безпеки у мікрорайоні.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsvintsitskii%2Fposts%2F630226200811879&width=500" width="500" height="726" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

«Підтримали відповідний проект по Рясному-2. Переконаний, що коли буде розуміння, що є шанс втрапити на «відеокамеру», крадії, водії «без гальм» не будуть настільки хоробрими і нахабними. Бо зараз у Рясному-2 фіксується велика кількість ДТП, крадіжок», - коментує Свінціцький.

Також він додав, що у Рясному-2 створять робоче місце для дільничного працівника поліції.

Вартість проекту – 270 тис. гривень.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.