×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Скверу бути – Ігор Телішевський

Львівська міська рада підтримала ухвалу депутата ЛМР з фракції УКРОПу Ігоря Телішевського про збереження зеленої зони на перетині вулиць Кульпарківській та Героїв УПА у Львові.

«Наша ухвала дозволить зменшити соціальну напругу, яка виникла через дії чиновників, які запроектували на місці скверу заправку. Сквер, який фактично існував вже багато років, але не був юридично оформлений, тепер внесений до переліку скверів та парків Франківського району Львова. Вітаємо громаду, яка впродовж року боролась за збереження скверу», – зазначив керівник фракції УКРОПу у Львівській міській раді Ігор Телішевський.

Нагадаємо, скандал довкола скверу виник торік через посадовців міської ради, які у детальному плані території на місці скверу запроектували заправку. Це спонукало громаду розробити проект з облагородження скверу та перемогти на конкурсі «Громадський бюджет» у Львові, однак через юридичні колізії проект не могли реалізувати.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.