×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Ремонт міжквартальних доріг – радість для містян

«На один із особистих прийомів до мене прийшли мешканці вулиці Любінської, будинків 162 та 164. Люди невдоволені якістю міжквартальної дороги  та тротуарів. Вони просять відремонтувати ці ділянки  поблизу їхнього будинку», - повідомила депутатка ЛМР Ірина Сердюк.

Депутатка скерувала кілька звернень до міського голови, кілька - до голови районної адміністрації з проханням включити вищевказану адресу в титульні списки на 2019 рік. У цих зверненнях, зокрема, зазначається:

«Мешканці вул. Любінської, 162 та 164 просять зробити капітальний ремонт дороги біля будинків, а також заїзд з центральної вулиці Любінської до їхніх будинків. Крім того, зазначають львів’яни, капітального ремонту потребують і тротуари навколо будинків, які, як і дорогу, не ремонтували вже понад 30 років. Відтак, дорожнє полотно вкрите суцільними ямами, а тротуарами ходити небезпечно – можна травмуватись. Особливо це стосується осінньо-зимового періоду. А також створює незручності для мам з візочками. Підписи мешканців всіх будинків додаються».

         За словами  Ірини Сердюк, уже отримали позитивну відповідь. Частину дороги відремонтують незабаром, на решту ж ділянки розробляють проектно-кошторисну документацію і розпочнуть невдовзі роботи.

 Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.