×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

В аквапарку «Пляж» відбувся чемпіонат Львівської області з плавання серед юніорів та чемпіонат Львівської області з плавання серед молоді

16-17 лютого у 50-м басейні аквапарку «Пляж» відбувся чемпіонат Львівської області з плавання серед юніорів та чемпіонат Львівської області з плавання серед молоді.

У змаганнях чемпіонату області серед юніорів брали участь дівчата 2004-2005 р.н., юнаки 2003-2004 р.н. і молодші. У змаганнях чемпіонату області серед молоді брали участь дівчата 2002-2003 р.н., юнаки 2001-2002 р.н. і молодші.

На церемонію урочистого відкриття змагань завітали заступник управління молоді і спорту Львівської міської ради Ксенія Пилипів, представник аквапарку «Пляж» Олена Анатійчук та Голова Львівської обласної Федерації плавання, депутат Львівської міської ради Андріян Гутник, який виступив з привітальним словом перед учасниками змагань: «Щирі слова захоплення спортсменам та тренерам за Вашу самовідданість цьому чудовому виду спорту. Майстерність та професіоналізм, сила духу та наполегливість об‘єднують не лише плавців, які змагаються за кубки і медалі, але й нашу команду Федерації, яка крок за кроком піднімає розвиток плавання Львівщини на якісно новий рівень. Окремі слова вдячності за Ваш внесок у нашу спільну справу та загартування української нації, зокрема нашої молоді! Слава Україні! Героям Слава!»

Протягом двох днів 100 найсильніших плавців з 9-и клубів змагались за нагороди, а також за можливість відстоювати спортивну честь Львівщини у складі нашої збірної команди на чемпіонаті України, який відбудеться 14-18 березня у Дніпрі:

-K3Swim

-Аквапарк 1

-Аквапарк 2

-ДЮСШ-9

-КДЮСШ Ю.Кутенка

-ЛОК ДЮСШІ “Галичина”

-СК “АКВА-ВІТА”

-ДЮСШ-2 (Червоноград)

На змагання завітала також команда СК “Олімпік” із міста Ужгород.

Силами спортсмени мірялись на різних дистанціях: від спринтерських до стаєрських. Це був захопливий чемпіонат, який подарував усім учасникам хороший настрій та незабутні емоції.

Щиро вітаємо переможців:

ЧО серед юніорів:

1 місце – Аквапарк “Пляж”-1

2 місце – ДЮСШ 9

3 місце – ДЮСШ-2 (Червоноград)

ЧО серед молоді:

1 місце – Аквапарк “Пляж”-1

2 місце – КДЮСШ Ю.Кутенка

3 місце – ДЮСШ-2 (Червоноград)

Нагадаємо, що 27 лютого у Львові стартує чемпіонат України серед юнаків, на який зі всієї України приїдуть позмагатись за кубки і медалі близько 400 учасників.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.