×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Ігор Телішевський вимагатиме звільнення керівника АТП №1, якщо той не навчить своїх водіїв відповідальності і ввічливості

Про це голова фракції "Українського об'єднання патріотів - УКРОП" у Львівській міській раді заявив сьогодні на пленарному засіданні.

Ігор Телішевський повідомив, що цього тижня соціальну мережу Facebook сколихнула новина про негідний та незаконний вчинок водія автобуса маршруту №3А, який належить комунальному підприємству АТП №1. Дитяча група однієї із львівських шкіл, яка поверталась з екскурсії, не була допущена до салону автобуса. Водій не захотів везти школярів, бо ті мають право на безкоштовний проїзд, а йому це невигідно.

«Обурює сам факт, що водії комунального транспорту дозволяють собі не виконувати ухвалу Львівської міської ради про безкоштовний проїзд учнів у громадському транспорті, а також в ультимативній форми змушують дітей з батьками виходити з транспорту, категорично заявляючи: «Виходьте. А то не поїду!» - каже депутат.

Він звернувся до керівника АТП-1 Ореста Хамули з вимогою провести виховну бесіду з водіями АТП №1, оскільки такі випадки не є поодинокими.

«А також вимагаю донести до усіх водіїв комунального підприємства суть ухвали Львівської міської ради від 19.04.2019 щодо безкоштовного проїзду учнів у громадському транспорті міста, - наголосив Ігор Телішевський. - Попереджаємо, що у разі повторення аналогічних інцидентів, фракція Українського об’єднання патріотів – УКРОП у Львівській міській раді, буде вимагати звільнення керівника АТП№1».

 Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.