×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Завдяки депутату-укропівцю Любомиру Босаневичу вдалося замінити освітлення по вул. К. Левицького у Львові

Найгірше освітлення вулиці К.Левицького було темою майже на кожному депутатському прийомі впродовж останніх трьох років.

«Мешканці мікрорайону, неодноразово звертались у виконавчі органи Львівської міської ради,  а також на «Гарячу лінію міста» щодо поганого освітлення у вечірній та нічний час, - каже депутат фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Любомир Босаневич. - Саме заміна старих радянських ламп на новітні енергоощадні та яскравіші засоби освітлення були у пріоритеті на цей рік».

Завдяки укропівцю, який неодноразово звертався до управління інженерного господарства та Личаківської районної адміністрації, мешканці вул. К. Левицького та прилеглих до неї вулиць тепер мають змогу безпечно прогулюватись ввечері під яскравим та економним освітленням.

«Мені, як львів’янину та випускнику Львівської ветеринарної академії, розташованій по цій вулиці, ще у 2015 році спало на думку, що людям тяжко пересуватись цією вулицею через погане освітлення. Саме заміна освітлення була однією з моїх передвиборчих обіцянок у 2015 році у якості кандидата у депутати від цього округу. Приємно, що минулого року вдалось виконати ще одну із своїх передвиборчих обіцянок»,  – підсумував Любомир Босаневич.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.