×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Львові обіцяють цього року відновити роботу тролейбусу №10

Тролейбус №10, який курсував за маршрутом вул. Ряшівська – ЛНУ ім. І. Франка, цього року відновить роботу.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав керівник фракції «Народний контроль» Валерій Веремчук із посиланням на результати робочої наради із представниками «Львівелектротрансу» та управління транспорту ЛМР,

«Тролейбус №10 вже цього року повернеться на маршрут. Імовірно, з невеликими коригуваннями у русі. Таку інформацію мені надали представники «Львівелектротрансу», управління транспорту ЛМР, з якими, як і обіцяв мешканцям Залізничного району, провів робочу зустріч щодо відновлення роботи «десятого» тролейбуса. Кажуть, що головна причина, чому маршрут довелося призупинити, – брак водіїв і невеликий рухомий склад. Але вже зараз оголошено набір на навчання для роботи в електротранспорті. Окрім того, Львів цьогоріч планує придбати ще 50 нових тролейбусів. У тендері переміг львівський «Електрон», який обіцяє поставити замовлення упродовж 2019-ого. При наявному автопарку та з новими машинами на лінії міста мають виїжджати близько 90 машин», – написав Веремчук.

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.