×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч» Федишин Роман Степанович звітує про роботу за 2018 рік

Заступник голови постійної комісії фінансів та планування бюджету ЛМР

Виборчий округ № 39

Народився у Львові, 1969 р.

Освіта:  Вища. У 1994 році закінчив Львівський торговельно-економічний інститут за спеціальністю «Товарознавство непродовольчих товарів». У 2010 році закінчив МВА при Києво-Могилянській академії.

Професійна діяльність:

У 1993 – очолив торгове підприємство «Шувар».

Голова Асоціації оптових ринків сільськогосподарської продукції України;

Президент Федерації гандболу Львівської області;

Президент Фонду Центрально-європейської ініціативи оптових ринків.

 

  1. Що планував зробити і зробив у 2018 році?

 

    Для дітей та молоді :  всі заплановані заходи спільно з вчительськими та батьківськими колективами Гімназій “Сихівська” та ім. Метрополита Шептицького, ліцею “Оріяна  - проведено.

Зокрема,  споруджено спортивний комплекс біля “Оріяни”, підготовлено проект для будівництва спортивного стадіону гімназії «Сихівська». Планували і створили Клуб ігрових видів спорту, де працюють 50 тренерів. Організували дитячі турніри. Продовжили  Програму “Дитячий тренер”. Спільно з колегами по фракції і ЛМР реорганізували діяльність культурно-мистецького центру ім. Довженка .

     Для людей похилого віку та потребуючих: проводились депутатські прийоми для визначення проблем і надавалась допомога. Проводилась  низка заходів спільно з управлінням соціального захисту. Спільно з ЖЕКом та районною адміністрацією вирішувались проблеми за місцем проживання по впорядкуванню інженерної та житлової інфраструктури.

    Для людей працездатного віку: продовжувалась робота по створенню нових робочих місць. В листопаді 2018 року ми відкрили ХоРеКа-Центр, в якому 40 власників бізнесу розпочали торгівлю, відповідно сотні людей отримали роботу. Створена міська Програма підтримки починаючих бізнесменів.

 

    Загалом,  більшість заходів запланованих на 2018р. вдалось зреалізувати. Як член бюджетного комітету ЛМР пишаюсь тим, що в 2018р. місто мало збалансований бюджет, а львів’яни отримали якісні послуги по постачанню  тепла, світла, води. Розроблено проект Палацу сорту на Сихові.  Успішно працюють загальноміські дитячі програми з різних видів спорту.

 

  1. Що не вдалося і чому? Хто чи що заважає?

 

  Більше половини бюджету розвитку м. Львова скеровується на підтримку роботи комунальних підприємств. Але не вдалось знайти рішення по виведенню їх на беззбитковість. Не розпочалось поки будівництво Палацу ігрових видів спорту. Прийнято рішення по коригуванню його бюджету. Ми вирішимо це питання вже на початку 2019року.  Не вдалось відремонтувати  павільйони ДУ 179, які знаходяться в аварійному стані. Потребує негайного ремонту другорядна дорога на проспекті Червоної Калини. Попереду – багато роботи.

 

  1. Чим найбільше пишаюсь у 2018 році? Що зробило мене щасливим ?

 

    Як член бюджетної комісії ЛМР пишаюсь тим, що в 2018 році вдалось значно збільшити фінансування медицини, культури, спорту.  Що пройшла реорганізація культурно-мистецького центру ім. Довженка. Жіноча гандбольна команда “Галичанка” стала чемпіоном Балтійської ліги і 4-й раз чемпіоном  України, а дитячі гандбольні команди м. Львова виграли усі змагання в Україні.

 

 

  1. 4. Що найважливіше потрібно зробити у 2019?

 

    Як члену бюджетної комісії - домогтися прийняття збалансованого бюджету для забезпечення життєдіяльності міста. Розпочати будівництво Палацу спорту на Сихові. Спільно з колегами-депутатами забезпечити фінансування відділення невідкладної допомоги міської  дитячої лікарні на Орлика. Далі розвивати Програми ігрових видів спорту в навчальних закладах міста.