×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

«АТП-1 обіцяє взяти на себе 29-ий і 50-ий маршрути і пустити великі автобуси на Наукову», – Свінціцький

З 26 листопада АТП-1 скерує 12 великих автобусів до Винників на маршрут №29. З грудня також низькопідлогові великі машини з’являться на маршруті №45 пл. Галицька – ТЦ «Вікторія Гарденс». Окрім того, АТП-1 планує взяти на себе обслуговування маршруту №50 до Рясного.

Про це, за результатами засідання інженерної комісії ЛМР, повідомив заступник голови комісії, депутат фракції «Народний контроль» Віталій Свінціцький.

«Як розповів сьогодні директор АТП-1 Орест Хамула, вони готові взяти на обслуговування маршрути №29 і 50, на які під час конкурсу не подався жоден із перевізників. Утім ці маршрути є затребувані, відтак повинні працювати. Щодо 50-ого, який курсує до Рясного, то розглядаються два варіанти: збереження маршруту як окремого, або ж об’єднання з його з іншим маршрутом. Ще планують вже у грудні пустити великі автобуси у мікрорайон Наукової, куди наразі курсують тільки малогабаритні машини», – повідомив депутат.

На переконання депутата, це логічно, що маршрути, які не зацікавили приватних перевізників, має взяти на обслуговування саме комунальне підприємство, яке оновлює автопарк за рахунок бюджету.

«Ми ж ці автобуси купуємо не для заробітків АТП-1, а щоб мешканці мали нормальне транспортне сполучення. Зокрема, стало відомо, що вже сьогодні на територію АТП-1 привезуть 5 нових «Електронів». Завтра оглянуть ще 10 МАЗів, які прибули з Білорусі», – додав Віталій Свінціцький. 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.