×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Не допустити політичного реваншу «Руского міра»

На сесії міськради фракція УКРОП закликала об'єднати спільні зусилля для прийняття законопроекту №9139 та внести зміни до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» (щодо засудження та заборони «Російського світу» («Руского міра») в Україні)».

Відповідне звернення зачитав з трибуни депутат Ігор Гринда.

«Ідеологія Руского міра»— це завжди ідеологія великодержавного шовінізму, імперіалізму, ідеологія нацизму, розбрату та ненависті, у яку б красиву обгортку її не загорнули, - наголосив він. - Вона вже забрала тисячі життів українців, нею Кремль прикриває своє вторгнення в Україні".

В УКРОПі переконані, що діяти треба негайно, адже реваншисти «Руского міра», зокрема кум Путіна Медвечук, які затихли після Майдану, зараз знову починають піднімати голову.

ПОВНИЙ ТЕКСТ ЗВЕРНЕННЯ

                                               Президенту України Порошенку П.О.,

Голові Верховної Ради України Парубію А.В.

Щодо підтримки проекту закону №9139 «Про внесення змін до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки» (щодо засудження та заборони «російського світу» («руского міра») в Україні)».

Ідеологію “Руского міра” п’ята колона ФСБ розпочала просувати в Україні ще перед війною.

Це був перший елемент підготовки до гібридної війни проти нас, проти громадян України всіх національностей — українців, росіян, кримських татар, болгарів, євреїв, румунів та всіх інших — тих, хто жив в мирі і злагоді на нашій українській землі.

Ідеологією “Руского міра” кремлівське керівництво нині обгрунтовує своє підле вторгнення в Україну.

Ця ідеологія вже забрала десятки тисяч життів. На фронтах, на Сході, багато етнічних росіян пліч-о-пліч з українцями захищають Україну від людиноненависницького “Руского міра”, штучно сконструйованого в лабораторіях ФСБ Росії.

Ідеологія «Руского міра»— це завжди ідеологія великодержавного шовінізму, імперіалізму, ідеологія нацизму, розбрату та ненависті, у яку б красиву обгортку її не загорнули.

Цікаво, що днями лише факт реєстрації Народним депутатом Олександром Шевченком у Верховній Раді законопроекту №9139 про засудження та заборону в Україні ідеології «Руского міра» викликав на пропагандистському державному телеканалі Росія-1 справжню істерику.

Попри все, ідеологія «Руского міра» в Україні має бути заборонена. Адже вона приносить лише страждання всім мешканцям України, не стануть виключенням і росіяни, які є нашими співгромадянами та які вважають Україну своєю батьківщиною.

Згадайте, як після Майдану 2013-14 років проповідники «Руского міра» були дезорганізованими, наляканими і пішли, як то кажуть, у підпілля. Але сьогодні вони осміліли та знову піднімають голову! Проповідники «Руского міра» вже мріють про політичний реванш.

Зокрема, ми є свідками політичного ренесансу кума Путіна — Медведчука. Його заробітки на монопольному ринку скрапленого газу в Україні використовуються і для диверсійної ідеологічної роботи в Україні.

Переконаний, що російський фашизм в Україні не пройде! Імперська політика «Руского міра» обламає свої гнилі зуби об Україну та українців!

Ми, депутати Львівської міської ради, повинні поставити заслін на шляху російського шовінізму та вирізати ту ракову пухлину “Руского міра”.

Закликаємо Вас, об’єднати зусилля для прийняття законопроекту №9139 як першочергового.

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.