Версія для друку

Скільки ще років руднівчанам чекати добудови школи?

Десятки офіційних звернень та прохань, безкінечні порожні обіцянки мерії та ще 3 роки простою недобудованого приміщення Львівської середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №74 у смт Рудно.

“Уже більше десяти років міський голова та виконавчі органи міської ради свідомо ігнорують різні звернення: як мої, так і батьків та школярів. Школі у Рудно катастрофічно не вистачає місця для проведення занять у класах. Навчання проводять у дві зміни. А тим часом недобудоване приміщення вже 3 роки стоїть не накрите і руйнується через попадання дощу та снігу”, - заявляє депутат від Української Галицької Партії Мирослав Данилків.

За словами депутата, з 2016 року чиновники спромоглося лише обгородити недобудовану споруду. Аби зберегти вже збудоване та якнайшвидше вирішити проблему з браком місця для навчання, Мирослав Данилків вимагає надати детальний звіт: яку суму коштів з міського бюджету Львова було передбачено та фактично витрачено на добудову СЗШ №74 у смт Рудно цього року. А також якнайшвидше провести необхідні роботи з добудови навчального закладу.

 Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.