Версія для друку

Депутати фракції УКРОП у ЛМР вимагають додаткового транспорту на маршруті Львів - Брюховичі

Відповідний запит до міського голови Андрія Садового озвучив на сесії Львівської міської ради депутат Ігор Зінкевич.

«Проблема транспортного сполучення жителів Брюхович з містом триває вже впродовж останніх десяти років, - наголосив укропівець. -  Мешканці постійно скаржаться на відсутність транспортних засобів, які  обслуговують маршрут №8 та маршрут № 22, що курсують до смт. Брюховичі, а також на їхню малу пасажировмісність. Львів’яни годинами простоюють у чергах на пл. Святого Теодора, що є кінцевою зупинкою у Львові обидвох маршрутів».

Люди втомились це терпіти і нещодавно на сайті єдиної системи місцевих петицій було зареєстровано петицію щодо запуску комунальних великогабаритних громадських автобусів до смт. Брюховичі. Адже сьогодні жоден з автобусів на цьому маршруті  взагалі не пристосований для перевезення дитячих візочків чи інвалідних візків! І  це при тому, що лікарні та поліклініки, які обслуговують смт. Брюховичі, знаходяться у Львові, а деякі спеціалізовані лікарні  Львова, в тому числі офтальмологічна та кардіологічна лікарня – у Брюховичах! І як туди мають добиратися мами з дітками у візочках та люди з обмеженими можливостями?!

Дивно, що меру та членам його команди ніколи не спадало це на думку. Втім, можливо й нічого дивного нема: люди на дорогих автівках навряд чи розуміють проблеми тих, хто змушений користуватися громадським транспортом…

 Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.