×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

На стадіоні «Сільмаш» планують побудувати спортивний комплекс

На пленарному засіданні депутати проголосували за надання ЛКП “Спортресурс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Сулими – вул. Народній.

«Рішенням виконавчого комітету від 12.01.2018 №37 «Про затвердження детального плану території зі зміною функціонального зонування території у районі вул. І. Сулими, вул. Поперечної, вул. Зв’язкової» на цій земельній ділянці передбачено розташування універсального спортивного майданчика. Відповідно земельна ділянка пропонується для будівництва і обслуговування універсального спортивного майданчика», - йдеться у пояснювальній записці.   

Зі слів ініціатора ухвали, депутата Львівської міської ради Сергія Іваха, ухвала передбачає закріплення вільної земельної ділянки (2 га) стадіону за Львівським комунальним підприємством Спортресурс. Про це депутат написав на своїй фейсбук-сторінці.

«Здійснилось!!!Сьогодні депутати підтримали ухвалу «Про надання ЛКП “Спортресурс“ дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. І. Сулими – вул. Народній». А це один з етапів нашої боротьби за збереження стадіону Сільмаш! Велике дякую активній громаді Львова, яка вчергове показала свою одностайність і рішучість. І велика подяка депутатському корпусу за підтримку і консолідовану позицію».

42147855_2181813038761809_6768156752350281728_n.jpg

На думку Сергія Іваха, це рішення дасть змогу в наступному році реалізувати проект "Наш Сільмаш", який передбачає побудову відкритого спортивного комплексу і вільного безкоштовного доступу до нього.

« Нещодавно нам вдалось під тиском громади добитись переведення цієї ділянки із Г-2 і Ж-3 (зона житлової забудови) у Г-4 (зона спортивної інфраструктури). Тепер, коли земельна ділянка у комунальній власності, наше завдання – побудова спортивного комплексу для львів’ян».

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.