×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Оголошено тендер на благоустрій скверу «Кам’янка»

У системі електронних закупівель ProZorro оголошено тендер на проведення благоустрою території скверу «Кам'янка», що в Шевченківському районі Львова.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомила голова депутатської екологічної комісії ЛМР, депутат фракції «Народний контроль» Ірина Оршак, яка у 2017 році ініціювала створення  скверу «Кам’янка».  

«Нагадаю, що за моїм депутатським зверненням у 2017 році зеленій зоні поруч 63-ого училища на вул.Ожиновій присвоєно статус скверу із назвою «Кам'янка». Було проведено очистку території.  А у 2018 році  в бюджеті передбачено кошти на проектування його благоустрою», – написала Ірина Оршак.

Згідно із тендерною документацією, у сквері планують вирізати сухі дерева, прокласти тротуари і доріжки, встановити лавочки, дитячий і спортивний майданчики, гірки і качелі, багофункціональний спортивний майданчик для занять воркаутом, баскетболом, настільним тенісом тощо.

Очікувана вартість робіт – 6,17 млн грн.

 

Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.