×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Депутата Львівської міської ради Романа Іванціва обрали президентом Федерації баскетболу Львівщини

На позачерговій звітно-виборчій конференції Федерації баскетболу Львівщини обрали нового керівника. Новим президентом Федерації баскетболу Львівщини став депутат Львівської міської ради  Роман Іванців, який до цього часу перебував на посаді почесного президента.

За Романа Іванціва проголосували одноголосно всі члени Федерації баскетболу Львівщини. Його кандидатуру запропонував екс-президент Федерації баскетболу Львівщини Зеновій Курса, який подав у відставку.

Роман Іванців відзначив: «Роботи у мене і так було багато, а тепер ще буде більше відповідальності».

Під час позачергової звітно-виборчої конференції також обрано новий склад керівних органів. Віце-президентом федерації баскетболу Львівщини став Зеновій Курса. На посаді віце-президента також залишився працювати Роман Городечний. Ігор Савицький тепер почесний президент обласної федерації баскетболу, а президент міської федерації – Дмитро Крамар.

Окрім цього, відтепер ревізійну комісію Федерації баскетболу Львівщини очолюватиме Андрій Калічак замість Василя Свідрика.

 Примітка: Публікації в рубриці "Трибуна депутата" є відображенням суб’єктивної позиції авторів та можуть не збігатися з офіційною позицією  Львівської міської ради.