×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Ігор Зінкевич: «Продаж комунальних приміщень через систему ProZorro – шлях до чесності і прозорості міста»

Депутат Львівської міської ради від УКРОПу Ігор Зінкевич відвідав презентацію першого в Україні аукціону через електронну систему ProZorro, на якому будуть виставлені комунальні приміщення Львова.

 «Вперше в Україні, а саме у Львові, через електронну систему ProZorro, на аукціон було виставлено перше житлове комунальне приміщення на 5-му поверсі по вул. Тернопільська. Згідно закону, перед самим аукціоном повинен пройти термін у 20 днів і тоді вже купівля стане можливою. Загалом таких приміщень є 12 і всі вони будуть виставлені на аукціон», - розповів укропівець.

На думку самого депутата, це правильна практика, яку необхідно підтримувати та розвивати, особливо у Львові.

«Система ще потребує додаткових налаштувань для чіткого функціонування, а зауваження та висновки стануть можливі після першого аукціону.
Я вважаю, що це дуже позитивна практика, адже все повинно бути максимально відкрито і доступно для людей, які бажають купити приміщення з аукціону. Адже останнім часом земля та приміщення у Львові буквально «роздаються» невідомо кому та невідомо навіщо. Переконаний, що продаж комунальних приміщень через систему ProZorro – шлях до чесності і прозорості міста», - підсумував Ігор Зінкевич.