×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Юлія Хомчин вручила нагороди з нагоди 10-ліття співпраці Cho-Jazz- Міжнародних джазових варштатів у Ходзєжі (Республіка Польща) та Львівської школи джазу і сучасної музики

Депутат Львівської міської ради Юлія Хомчин з нагоди 10-ліття співпраці Cho-Jazz-Міжнародних джазових варштатів у Ходзєжі (Республіка Польща) і Львівської Школи джазу і сучасної музики, від громади міста Львова та Інституту стратегії культури нагородила срібною монетою Короля Данила Галицького Ігоря Гнидина та Анастасію Литвинюк - музикантів, засновників Львівської школи джазу, викладачів кафедри джазу у ЛНМА ім. М. Лисенка.

За словами Юлії Хомчин, великою мірою завдяки їхній тривалій роботі ця кафедра створена і розвивається.

«Окрім цього, вклад Ігоря та Насті високо цінує і міністерство культури Польщі. Представник міністерства і великий музикант Пйотр Барон нагородив їх окремою нагородою від Міністерства культури і національної спадщини, а відтак зіграв з нашими музикантами на одній сцені», - зазначила Юлія Хомчин.

Окрему подяку та відзнаку вручено п. Марчіну Кіті - директору дому культури у місті Ходзєж, співзасновнику та організатору варштатів - за 10 років співпраці та дружби, а найбільше за можливість наших музикантів, вчителів, міст та країн спілкуватись мовою культури та музики.

З нагоди ювілею співпраці наші музиканти зіграли спеціальний святковий концерт.

«Талант людський цінувати треба, а за добрі справи - дякувати», - переконана депутат ЛМР.