×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Львів’ян закликають підтримати «80-ку» на чемпіонаті України серед десантників

Уже цієї неділі, 29 липня, у Львові відбудеться Другий Всеукраїнський чемпіонат з функціонального багатоборства серед підрозділів Десантно-штурмових військ Збройних сил України.  Львів’ян запрощують відвідати змагання і підтримати команду львівської «80-ки».

Як написав на своїй сторінці у Фейсбук, учасник АТО, десантник, депутат ЛМР Віталій Свінціцький, Львів має показати, що йому насправді небайдужі бійці і показати мега-підтримку.

«80-ка» готується! 29 липня біля Оперного театру відбудеться вже другий чемпіонат серед десантників. У Львів приїдуть найсильніші і найміцніші хлопці десантно-штурмових бригад з усієї України. Я щиро зичу успіху кожній команді, але водночас дуже хочу, аби львівські побратими отримали у рідному місті мега-підтримку. Думаю, зайве нагадувати про порожні вулиці під час зустрічі бійців «80-ки» зі сходу. Сподіваюся, це було якесь випадкове непорозуміння. І львів’янам насправді не байдуже... Тож приходьте 29 липня, вболівайте за львівську десантуру, приводьте дітей, аби вони на власні очі побачили справжніх героїв, міць і силу українського війська. Завжди перші!!!», – написав Віталій Свінціцький.