×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Львівський УКРОП займає послідовну позицію та виступив проти фінансування сателітів країни-агресора

Під час сесії Львівської міської ради фракція УКРОП відмовилась голосувати за закупівлю білоруських автобусів для комунального підприємства АТП-1. «За» закупівлю білоруського транспорту проголосувало 49 обранців, відмовились голосувати тільки укропівці. Воно наголосили, що витрачати гроші потрібно на автобуси українського виробництва, які не поступаються у якості транспорту з Білорусі.

За словами депутата міськради від УКРОПу Івана Гринди, бажання львівської влади купувати закордонні автобуси говорить лише про її антиукраїнську позицію.

«Принципова позиція УКРОПу – підтримувати і поляризувати українського, а особливо львівського, виробника. Натомість депутати міськради проголосували за закупівлю сотні автобусів білоруського виробника. Тобто депутати схвалюють фінансування сателітів країни-агресора, якою є Білорусь», - наголосив укропівець Іван Гринда

Нагадаємо, ще в лютому на львівських дорогах протестували роботу великогабаритних білоруських автобусів МАЗ. Як повідомляв Сергій Бабак, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, місто має чіткий намір придбати 100 великих автобусів. До речі, базова ціна такого автобуса МАЗ - 118 тис. євро.