×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Діяльність Самопомочі у Львівській міськраді. Роман Федишин

Що ми знаємо про депутатів місцевих рад? Хто вони та чим займаються? Для чого ми їх обираємо?

Міські обранці - це ті, хто зголосився стати рушієм змін у місті. Депутатство у  міській раді це вища форма громадського активізму. До слова, зарплати депутати не отримують. Та перед тим, як стати депутатом, кожен складав присягу виконувати свою роботу чесно й сумлінно в інтересах громади міста Львова. 

Ми розповімо вам про роботу тих, кого ви обрали, на прикладі зрізу за 2017 рік. 

Роман Федишин, якого громада Львова обрала депутатом Львівської міськради від «Об'єднання «Самопоміч», впродовж минулого року активно працював з мешканцями Сихова. У 2017 році провів півсотні особистих зустрічей з мешканцями. Відтак надав сто п'ятдесят тисяч гривень матеріальної депутатської допомоги для шістдесяти п'яти мешканців. Близько трьох мільйонів допомоги  видав з власних коштів. На основі звернень мешканців було скеровано більше дюжини депутатських запитів та звернень, дві ухвали міськради.

Одним з найбільш дієвих інструментів в діяльності депутата міської ради є робота в постійних комісіях. Роман Федишин - заступник голови депутатської комісії з фінансів та планування бюджету.  Активно готував кошторис міста та бюджету розвитку на 2018 р. Постійно працював на засіданнях комісії та із зверненнями мешканців. За 2017 рік комісія розглянула 948 питань.

Нагадаємо, Роман Федишин є засновником групи компаній «Шувар». 

Як соціально-відповідальний підприємець, меценатську діяльність депутат Самопомочі скеровував на ремонт доріг, допомогу школам і садочкам та допомогу потребуючим. 

Понад півмільйона гривень депутат вклав у ремонт дорожнього покриття вулиць на Сихові. 

Підтримав будівництво та ремонт спортивних майданчиків на Сихові. Закупив для шкіл газонокосарку, проектори, проспонсорував закупівлю та встановлення пластикових вікон в ліцеї “Оріяна”.

Активно співпрацює з благодійними і волонтерськими організаціями учасників АТО, «Червоний хрест», «Сестри Даліли», «Сиротам, малозабезпеченим, інвалідам».