×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Мешканці вимагають провести капітальний ремонт вулиці Котлярської

Направити колективне звернення до міського голови Андрія Садового з проханням невідкладно скерувати кошти на капітальний ремонт вулиці Котлярської. Це рішення ухвалили мешканці під час зустрічі, ініційованої депутатом Львівської міської ради Сергієм Івахом.    

«Ще на початку своєї депутатської каденції я подав депутатський запит з проханням провести ремонт вулиці Котлярської у Львові, адже вона перебуває в аварійному стані, - пояснив депутат. - Через це потерпають мешканці міста та водії, адже красива і затишна вулиця стала ледь не полігоном, на якому нищаться транспортні засоби та отримують травми люди. Проте впродовж  півтора року кошти, а саме 4,5 млн грн., на ремонт спочатку скеровують, а потім перекидають на інші об’єкти. Після виготовлення проектно-кошторисної документації знову виділяють частину грошей, і незважаючи на затверджені титульні списки та протоколи бюджетної та інженерної комісій, без попередження перескеровують на інші потреби», - розповів Сергій Івах. 

Зі слів депутата, на зустрічі мешканці висловили обурення нехтуванням їхніх інтересів і вимагають негайно розпочати ремонтні  роботи. 

«Якщо не чують депутата, то я сподіваюсь, нарешті почують думку громадян. Зокрема, лунали пропозиції звернутись до правоохоронних органів з проханням дати оцінку бездіяльності чиновників, що може призвести до втрат бюджетних коштів. Також львів’яни налаштовані вдаватись до радикальних мір - аж до перекриття дороги», - підкреслив Сергій Івах.