×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Львів'ян запрошують на толоку у сквер «Батуринський» біля Військового Храму Стрітення Господнього

У суботу, 1 квітня, об 11 годині з ініціативи депутата Львівської міської ради Віталія Свіщова відбудеться передвеликодня толока у сквері "Батуринський" біля Військового храму Стрітення Господнього (вулиця Батуринська-Клепарівська,30, за готелем "Власта").

Акцію підтримують: ГО "Громадська Надія", Військовий храм Стрітення Господнього, ГО "Львівська обласна спілка АТО та сімей загиблих", Благодійний фонд "ПАТРІОТ - ЛЬВІВ ", Еко Zахист та місцеві мешканці.

“Вже другий рік поспіль підтримуємо добру традицію – впорядковуємо сквери міста.

Минулого року влаштували громадський простір та висадили паркові дерева у сквері на горі Страт, що на вулиці Золотій. Згодом, у сквері було встановлено сучасне паркове освітлення.

Цьогоріч, у рамках передвеликодньої толоки вирішили впорядкувати сквер «Батуринський», зокрема, влаштувати лави для парафіян біля Військового храму Стрітення Господнього. Також плануємо висадити чимало дерев та кущів, прибрати парк від листя.

У майбутньому, для комфортного та безпечного перебування на майданчику, необхідне встановлення паркового освітлення як біля Храму, так і у сквері, та впорядкування паркових доріжок.

Влаштування скверу є важливим проектом, оскільки в цьому мікрорайоні немає місць, де б діти могли проводити своє дозвілля та гратись у рухливі ігри. Варто згадати, що цього року тут буде споруджено дитячий майданчик за рахунок Громадського бюджету міста.

Спільними зусиллями, приведемо цей сквер в належний стан та зробимо його привабливим не тільки для місцевих мешканців, а й для усіх мешканців нашого міста”, - заявив депутат Львівської міської ради, голова постійної депутатської комісії культури, молодіжної політики та спорту Віталій Свіщов.