×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Депутатський запит щодо недопущення нехтування думкою громадськості у питанні забудови за адресою просп. Чорновола, 67-а

До мене, як до депутата фракції «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» у Львівській міській раді, звернулись мешканці просп. В. Чорновола з проханням допомогти у вирішенні проблеми, яка виникла у мешканців навколишніх будинків із запланованим будівництвом житлового комплексу за адресою просп. В. Чорновола, 67-а.

Через відсутність будь-якої інформації щодо будівництва будинку та інфраструктури, яка планується бути зведена, мешканці готуються до страйків і більш радикальних дій.
28.03.2016 під час засідання постійної комісії «архітектури, містобудування та охорони історичного середовища» було розглянуто звернення гр. Ружицького А.М. щодо будівництва 17-ти поверхового житлового будинку на просп. В. Чорновола, 67-а.
Комісією одноголосно було прийнято рішення рекомендувати заступнику міського голови з економічних питань та містобудування Р. Дацьківу створити відповідну комісію із залученням ініціативної групи мешканців мікрорайону для врегулювання вказаної у зверненні проблеми, а саме - недопустимість будівництва багатоповерхового житлового будинку чи кварталу.
До сьогодні жодної відповіді ні депутатська комісія, ні мешканці не отримали.
Виникає запитання щодо ефективної діяльності, відкритості та врахування думки мешканців виконавчими органами Львівської міської ради.
Підсумовуючи все вищенаведене, прошу Вас взяти під особистий контроль вирішення даної проблеми та не допустити нехтування думки громади, що в кінцевому результаті може призвести до радикалізації та виникнення конфліктних ситуацій.
У відповідності до статті 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», прошу Вас повідомити мене про результати розгляду даного запиту.