×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Брюховичах розпочнуть будівництво нового корпусу школи №41

5 мільйонів гривень субвенції з міського бюджету Львова отримали Брюховичі на реконструкцію та будівництво нового корпусу загальноосвітньої школи №41 на вул. Макаренка, 19.

Таке рішення ухвалили сьогодні під час сесії депутати Львівської міської ради. “Це є дуже добра новина для громади Брюхович, яка уже багато років потребує приміщення для школи. Із селищного бюджету на будівництво нового корпусу виділено 1,2 млн., з обласного – 6 млн., і з міського бюджету Львова – 5 млн. грн. Спільними зусиллями ми зможемо розпочати будівництво нового корпусу школи, де в комфортних умовах навчатимуться 660 учнів”, - повідомила депутат Львівської міської ради фракції “Об’єднання “Самопоміч” Богдана Зубрицька.

Нагадаємо, у липні було ухвалено Комплексну програму підтримки соціальної сфери та інфраструктури смт. Рудне, Брюховичі та міста Винники на 2016-2020 роки. Автор документу – депутат Львівської міської ради фракції “Об’єднання “Самопоміч” Ольга Посипанко. Програмою передбачено зокрема ремонти шкіл, лікарень, будинків культури, відкриття Центрів надання адміністративних послуги, медіатек, покращення інфраструктури згаданих населених пунктів.