×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

У Львові проводять ремонтні роботи ДНЗ на вул. Виговського, 1-А та школи мистецтв №11

У Львові триває капітальний ремонт приміщень ДНЗ № 111 на вул. І. Виговського, 1-А. На відновлювальні роботи з міського бюджету скерували 1 млн. грн. На цей час проводиться ремонт даху.

Як повідомив депутат ЛМР Сергій Івах, з проханням про допомогу до нього звернулись батьки дітей, які навчаються у Львівській державній школі мистецтв №11.
«Львівська школа мистецтв №11 - єдина школа для дітей мистецького спрямування у Залізничному районі. Вона займає частину приміщень колишнього садка. Втім будівля перебувала у вкрай незадовільному стані, друга половина якої з часом зазнала руйнування. Жахливою була ситуація із дахом, котрий адміністрація школи мистецтв ремонтувала власними силами. За словами зауча школи Вікторії Семацької, доводилось проводити концерти в той час, коли зі стелі капала вода. На щастя, місто взялось відновлювати це приміщення повністю, тобто і садок, і школу».
Втім, зі слів депутата, левова частка коштів пішла на ремонт ДНЗ і лише на минулій сесії Львівської міської ради виділили додаткові гроші на ремонт даху дитячого садка та школи мистецтв.
Після дофінансування підрядник зобов’язався завершити роботи до початку навчального року. Термін здачі об’єкта – 2017 рік.