×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

Депутатський запит щодо проведення каналізування смт. Рудно

До мене, депутата Львівської міської ради, звернулися мешканці смт. Рудно з приводу відсутності системи централізованого водовідведення (каналізування) в їхньому селищі.

Вже багато років вирішення даної проблеми не може зрушити з місця. Ще в 2008 р. було розпочато будівництво каналізаційних мереж і споруд, однак через відсутність коштів в 2010р. воно призупинилось. В смт. Рудно функціонують амбулаторія сімейної медицини №2, середня загальноосвітня школа (ЗОШ № 74) та дошкільний навчальний заклад (ДНЗ № 180), де функціонування системи водовідведення є конче необхідною. Подальше зволікання з вирішенням даного питання може призвести до виникнення епідеміологічної ситуації в цьому районі, масового захворювання мешканців та припинення роботи медичних та освітніх закладів.

В міському бюджеті міста Львова на 2016р. закладено 9 млн. грн. на реконструкцію водопостачання смт. Рудно (2 черга). Тож дані кошти можна перерозподілити на вирішення невідкладних, суспільно-важливих питань, а саме: проведення системи каналізування в смт. Рудно.

Зважаючи на вищевикладене, керуючись ст.ст. 19, 22 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», ст. 49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,


ПРОШУ:

1. Погодити перерозподіл коштів в межах міського бюджету розвитку міста Львова на 2016р., змінивши призначення видатків з стрічки «Реконструкція водопостачання смт. Рудно (2 черга)» на «Каналізування в смт. Рудно».

Відповідь прошу надіслати за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, каб.227 та на електронну адресу: [email protected]

.