×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

«Народний контроль» закликає львів’ян пропонувати місця для вигулу собак

Від сьогодні львів’яни можуть подавати свої пропозиції щодо визначення офіційних місць для вигулу домашніх улюбленців. Свої листи-звернення з графікою пропонованої території можна занести у Львівську міську раду – у 228-й кабінет, або ж зареєструвати через ЦНАП. Таку ініціативу запропонувала депутат міськради від фракції «Народний контроль», голова екокомісії Ірина Оршак.

«Ми пропонуємо усім львів’янам подавати свої пропозиції щодо територій, де варто офіційно облаштувати місця для вигулу домашніх улюбленців», –повідомляє Ірина Оршак.

Пропозиції прийматимуться до кінця липня. Додамо, що спеціальні території для вигулу тварин планують облаштувати у кожному районі Львова. Там будуть урни та спеціальні сміттєві пакети, щоб господарі могли прибрати за своїми тваринками. У таких місцях можна буде гуляти з собакою без повідка.

Довідка: усі пропозиції розглядатимуть депутати комісії екології. По тому їх вивчить управління земельних ресурсів. Далі винесуть на затвердження депутатському корпусу Львівської міськради.