×

Попередження

Неможливо завантажити XML-файл

УКРОП запитує: Куди з львівських вулиць зникає бруківка?

Надати повну інформацію щодо кількості демонтованої та, наразі, не використаної бруківки з усіх ремонтних об’єктів міста, вимагають укропівці у депутатському зверненні до Віктора Пушкарьова, першого заступника міського голови Львова. Приводом для звернення стало зникнення після ремонту бруківки, що нею була вимощена вулиця Богдана Хмельницького.

Львів’ян прикро вразила відсутність автентичного покриття у старовинному районі Львова. Замість звиклої бруківки важливу дорогу, що пролягає поміж історичними забудовами району Підзамче, закатали васфальт.

Богдан Гула, депутат Львівської міської ради від партії УКРОП, наголошує, що до нього, як до члена комісії з питань інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики, неодноразово звертались ініціативні групи громадян, громадські організації та небайдужі львів’яни з проханням надати інформацію про подальшу долю однієї з окрас та цінностей нашого з Вами міста - старої бруківки.

«Занепокоєння громади є небезпідставним, адже журналісти з інших міст Західної України неодноразово викривали факти зловживання та розкрадання місцевими чиновниками та комунальними службами цього елементу автентичності старовинних українських міст»,- підкреслює у зверненні Богдан Гула.

УКРОП вимагає надати інформацію про місцезнаходження та подальші плани використання бруківки, що перебуває на балансі Львівської міської ради з першого кварталу 2011 року по другий квартал 2016 року.