Версія для друку

«Народний контроль» закликав львів’ян контролювати будівництво бюджетних об’єктів

Депутати з фракції «Народний контроль» у Львівській міській раді одноголосно підтримали зміни до бюджету розвитку на 2016 рік. Однак, мають до документу ряд зауважень.
Про це повідомив голова фракції «Народний контроль» Валерій Веремчук.
«На думку нашої фракції, у бюджеті розвитку враховані об’єкти, які першочергово потребують фінансування. Тому ми проголосували за нього одноголосно», – каже Веремчук.
Водночас депутат зазначив, що у бюджеті не передбачено достатньо коштів на ремонт у школах, будівництво дитячих та спортивних майданчиків. Тож він переконаний, уже зараз треба напрацьовувати програму соціально-економічного розвитку на наступний рік, щоб визначити пріоритети.
Також у «Народному контролі» наголошують, що всі об’єкти, які включено у бюджет, потрібно обговорювати із громадою.
Тому депутати фракції закликають міських чиновників негайно замовити проектно-кошторисну документацію, щоб якнайшвидше оголосити електронні торги та тендери для обрання найвигідніших місту підрядників.
Окрім того, «Народний контроль» просить львів’ян стежити за якістю виконання робіт.
У випадку виявлення безгосподарності просимо звертатися на гарячу лінію: 0-800-502-945.
Нагадаємо, раніше після втручання небайдужих мешканців та депутата міськради з фракції «Народний контроль» Михайла Дідуха підрядників змусили зняти неякісно прокладене покриття на вул. Шевченка, 342, 346 та 348 і наново ремонтувати дорогу із дотриманням усіх технологічних вимог.