×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 128
Неможливо завантажити XML-файл

Щодо ремонту будівлі державної школи мистецтв №11

 Із проханням провести капітальний ремонт будівлі Львівської державної школи мистецтв №11 до міського голови А. Садового звернувся депутат ЛМР Сергій Івах.

Львівська державна школа мистецтв №11, що діє на вулиці Виговського, 1А, є єдиною школою мистецького спрямування у Залізничному районі міста Львова. У ній навчається 220 дітей. Впродовж багатьох років будівля школи перебуває у жахливому стані. Зокрема, дах протікає по всій поверхні, тому доводиться у класах та актовій залі підставляти посуд для уникнення підтоплення. В результаті, зі стін уже сиплеться штукатурка.

В управлінні культури Львівської міської ради пообіцяли надати кошти на ремонт даху, однак, так цього і не зробили. У зв’язку з цим, батьки були змушені власним коштом залатати дах руберойдом.

Додатково слід зазначити, що у вищевказаній будівлі раніше діяла молодша школа №77. На сьогодні будівля складається з трьох корпусів, в одному з них працює школа мистецтв, інші два – вільні і з часом перетворились на притулок для безхатьченків. Там панує жахлива антисанітарія, вибиті вікна, а сам будинок руйнується на очах. Зважаючи на це, існує припущення, що певні зацікавлені особи спеціально доводять приміщення школи до аварійного стану, щоб згодом викупити його за безцінь.

Таким чином, на основі усього вищезазначеного та керуючись ст.ст.13,21 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» , ст.49 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», прошу Вас:

1)    провести ремонт даху будівлі Львівської державної школи мистецтв №11;

2)    усунути підтоплення першого поверху та його наслідків в приміщеннях, де знаходяться електрощитова та водопровідні труби;

3)    провести капітальний ремонт у двох вільних корпусах вищезазначеної будівлі та використати їх для розширення гуртків школи або комунального дитячого садочку;

4)    залучити мене до обговорення вищезазначених питань.